Allergivenlige hundegodbidder og hundesnacks

Se vores udvalg af allergivenlige godbidder og snacks til din hund, der lider af allergi. Alle vores allergivenlige hundegodbidder og hundesnacks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi - fordi din hunds sundhed betyder ligeså meget for os, som det gør for dig. Derfor indeholder ingen af vores allergivenlige hundegodbidder og hundesnacks kunstige smag-, farve- eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. OLIVERS udvalg af allergivenlige hundegodbidder og hundesnacks består af kylling og lam. Du kan bruge vores allergivenlige hundegodbidder og hundesnacks som belønning i forbindelse med leg, træning ligesom de kan bruges som snack mellem måltiderne. Se vores udvalg lige her. 

Vi sælger også praktiske godbidstasker, som du kan opbevare din hunds godbidder i, når i er ude for at træne, lege eller bare for at gå en tur. Køb her.

 

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig.
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.