SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Fedtfattige godbidder til hunde

Se det store udvalg af fedtfattige godbidder og snacks til dig, der gerne vil forkæle din hund lidt oftere. Alle vores fedtfattige hundegodbidder og hundesnacks har et højt indhold af kød - hele 50% samt et lavt fedtindhold - kun 5%. Vores råvarer er sammensat uden unødvendige tilsætningsstoffer med henblik på at minimere risikoen for allergi - fordi din hunds sundhed betyder ligeså meget for os, som det gør for dig. OLIVERS store udvalg af fedtfattige godbidder består blandt andet af kylling, okse, multiprotein og vildt kød. Du kan bruge vores fedtfattige hundegodbidder og hundesnacks til leg, trænning, ligesom de kan bruges som belønning. Se hele vores udvalg lige her.  

 

 

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig.
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS