SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundetandbørster og tandpleje til hunde

Hunde har, ligesom os mennesker brug for god tandpleje til at bevare en sund mund. Se vores udvalg af tandpleje til hunde her.

Forebyggelse af tandsten og plak er lige så vigtigt for din hunds tænder, som det er for dine. Faktisk, er tand og tandkødsproblemer en af de hyppigste gener hos både hunde og katte. Regelmæssig pleje af både hundens tænder og tandkød er derfor vigtigt. Vi har tandplejeprodukter, som afhjælper alle typer tandproblemer. Vi har et stort udvalg af både tandbørster, tandpasta og tyggepinde. Hundetandpasta er et vigtigt produkt til at sikre god tandpleje for din hund.

Hundetandpasta indeholder ikke det skadelige fluor, og det fås i mange smagsvarianter, som din hund elsker og genkender fra sit yndlingsfoder. Hos Olivers kan du få tandpasta i smagsvarianterne lever og fjerkræ. Vi har tandbørster i alle størrelser, men hvis du synes, tandbørstning virker lidt uoverskueligt, har vi et væld af alternative tandplejeprodukter, som er nemme at anvende. Vi har både fingertandbørster, som masserer tandkødet, vi har tyggepinde, som udover at give pleje også stimulerer blodcirkulationen i hundens tandkød og samtidigt fjerner urenheder og forebygger tandsten.

Uanset hvilken tandpleje din hund har brug for, så har vi et produkt, der passer godt på hundens tænder. Hos Oliver går vi op i, at din hund får den bedste tandpleje.

 

Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS