CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Gluten- og kornfri hundegodbidder og hundesnacks

Se det store udvalg af OLIVERS korn- og glutenfri hundegodbidder og snacks til din hund, der fortjener at blive eksra forkælet. Vores lækre og bløde hundegodbidder og hundesnacks er korn- og glutenfri og har et højt indhold af kød - hele 50% samt et lavt fedtindhold - kun 5%. Alle vores korn- og glutenfri godbidder er produceret i EU og indeholder hverken sukker, salt, kunstige farvestoffer eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Du kan bruge vores korn- og glutenfri godbidder til leg, træning, belønning ligesom de kan bruges som snack melleme måltiderne. Se vores store udvalg af korn- og glutenfri godbidder lige her.  

 

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig.
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.