SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Naturlige hundegodbidder og hundesnacks

Se det store udvalg af sunde, lækre og helt naturlige hundegodbidder og hundesnacks. Alle vores hundegodbidder og hundesnacks er lavet af nøje udvalgte friske råvarer, og er knasende lækre og sprøde, som din hund vil elske. Vores hundesnacks og hundegodbidder har et højt indhold af kød uden usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer. Vores naturlige smagsvarianter består blandt andet af and, svin, kylling, lam, lever, okse og råhud. Du kan bruge vores naturlige hundegodbidder og hundesnacks til leg, træning, ligesom de kan bruges som belønning. Se hele vores udvalg lige her. 

 

Hundesnaks er perfekte som beløning

Hos OLIVERS kan du købe ægte kvalitets hundesnacks uanset om de skal bruges til forkælelse, træning, leg eller noget fjerde. Hvis din hund har en sart mave finder du et stort udvalg af hundesnacks og godbider som er vegetarbidder, korn- og gluten fri, økologiske, knasende, med fyld og meget andet. Fælles for dem alle er, at de er produceret af naturlige ingredienser.  Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til alverdens formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig.

Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Derfor er hundesnacks vigtige for din hund

Én af de bedste motivatorer når du enten træner din hund eller vil have den til at gøre noget bestemt, er en lækker hundekiks. De fleste hunde vil næsten hoppe på tungen for at fat på sådan én. Du bør derfor bruge hundegodbidder i alt fra din træning, til blot forkælelse i ny og næ. Vidste du at du kan købe fedtfattige hundesnacks hvis din hund er overvægtig?

Alle vores hundegodbidder er produceret til at afhjælpe tandsten med tandrensene egenskaber, samt til at indeholde minimale mængder af unødvendige tilsætningsstoffer. Vi ønsker kun det bedste til vores firbenede venner.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS