SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundegodbidder til træning

Se vores udvalg af træningsgodbidder og snacks til dig, der gerne vil belønne din hund med lækre hundegodbidder. Vores bløde trænings hundegodbidder og hundesnacks er korn- og glutenfri og har et højt indhold af kød - hele 50% samt et lavt fedtindhold - kun 5%. OLIVERS træningsgodbidder består blandt andet af fisk, kylling, lam og okse. Hundegodbidderne er produceret i EU og indeholder hverken sukker, salt, kunstige farvestoffer eller tilsætningsstoffer. Du kan bruge vores træningsgodbidder som belønning i forbindelse med hundetræningen eller som daglig snack mellem måltiderne. 

 

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig.
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS