Hundegodbidder og hundesnacks

Hundegodbidder og hundesnacks er et fornuftigt kosttilskud til det daglige hundefoder.

Se det store udvalg af godbidder og snacks til din hund, der fortjener at blive ekstra forkælet. Hos os finder du alt fra fedtfattige hundegodbidder til tørrede natursnacks.Alle vores sunde og velsmagende hundegodbidder er lavet af nøje udvalgte friske råvarer og er knasende lækre og sprøde, som din hund vil elske. Vores hundesnacks og hundegodbidder har et højt indhold af kød og er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi - fordi din hunds sundhed betyder ligeså meget for os, som det gør for dig. Brug OLIVERS kvalitets hundegodbidder og hundesnacks som en god belønning i forbindelse med træning, tandpleje eller bare som en hundesnack i utide. Se vores store udvalg lige her.

Vi sælger også praktiske godbidstasker, som du kan opbevare godbidderne i, når i er ude for at træne, lege eller bare for at gå en tur. Køb her.

Læs mere

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig. 
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk


Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.