SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundegodbidder og hundesnacks

Er du på jagt efter hundegodbidder, gnaveben, hundekiks, tyggeben eller måske hundesnacks? Kært barn har mange navne. Ikke desto mindre er det nu ikke så mærkeligt, at netop hundegodbidder omtales på så mange forskellige måder. Det skyldes nok, at hundegodbidder kan bruges i så mange forskellige sammenhænge, og at de desuden kan imødekomme en lang række forskellige behov hos hunde – også din hunds! Fælles for godbidderne er, at de har til formål at øge din hunds livsglæde ved at holde den beskæftiget, sund og velplejet. Vi har samlet de bedste godbidder til hunde fra de mest anerkendte brands her på siden, og vi tilbyder store rabatter!

 

Tilbud på godbidder til hunde – Spar op til 25% i forhold til vejledende udsalgspris!

Du kan spare mange penge ved at købe godbidder til din hund hos os. Udover at vi løbende fører særdeles gode tilbud, har du mulighed for at købe godbidderne til særligt fordelagtige priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS. Som medlem sparer du op mod 25% i forhold til vejledende udsalgspris! Vi lover desuden kompetent rådgivning og hurtig levering af godbidderne.

Læs mere

Gå på opdagelse i vores store udvalg af hundegodbidder

Vi har nøje udvalgt alle hundegodbidderne på siden, som derfor alle er af de bedste råvarer. Uanset hvad du skal bruge godbidderne til, forhandler vi kun velsmagende godbidder, som din hund vil elske!

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af godbidder til hunde ovenfor. Du kan også scrolle længere ned og læse mere om, hvad du kan bruge godbidderne til – og hvilke behov de kan dække hos din hund!

 

Funktioner: Hvad skal godbidderne kunne?

Hundegodbidder har en masse forskellige funktioner, og de kan samtidig imødekomme din hunds særlige behov. Ved at vælge de rigtige godbidder, kan du gøre livet bedre for både dig og din hund.

 

Aktivering

Understimulerede hunde bliver frustrerede, og det kan resultere i dårlig adfærd. Har du en understimuleret hund, kan tyggeben være en god idé, da de kan holde din hund beskæftiget. Godbidderne skal dog ikke erstatte gåture og kontakten til dig.

 

Stresshæmmende

Mange hunde er stressede, og det er både synd for hund og ejer. Stressede hunde bliver ofte hyperaktive, og det kan være svært for ejere at håndtere. Tyggeben kan være stresshæmmende. Hvis din hund eksempelvis er ved at lære at være alene hjemme, kan et velsmagende tyggeben være en god afledningsmanøvre. Husk dog at overstimulans også kan være stressende for din hund.

 

Tænder og gummer

Mange hunde lider af dårlige tænder. Derfor kan du også bruge hundegodbidder som et supplement til tandpleje. Tandrensende hundegodbidder fås i mange forskellige former – blandt andet som tyggeben eller som hundekiks, der indsættes i et hundelejetøj.

 

Forkælelse

Rigtig mange køber godbidder, som blot skal fungere som snacks, der skal gøre hundens hverdag mere farverig. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, for alle vores godbidder er nøje udvalgt, så det kun er velsmagende godbidder, du kan købe her på siden. Der findes desuden et hav af forskellige smagsvarianter.

 

Træning

Der er også mange, som bruger godbidder som belønning til hunden under træning. Træningsgodbidder er udformet lidt anderledes end almindelige godbidder, da de blandt andet ikke skal gøre hunden overvægtig.

 

Alle godbidder her på siden har til formål at øge din hunds livsglæde ved at holde den beskæftiget, sund og velplejet. Det kan dog hurtigt blive usundt for din hund, hvis du ikke vælger de rigtige godbidder – eller hvis du ikke doserer korrekt.

 

Misforståelse omkring godbidder til hunde

Mange forbinder hundegodbidder med ”slik”. Det er en misforståelse. I virkeligheden findes der mange godbidder, som er så sunde, at de også kan fungere som et fornuftigt tilskud til det daglige hundefoder.

Du ved sikkert allerede nu, hvad dine godbidder skal bruges til. Næste skridt er derfor at vælge de godbidder, som imødekommer din hunds behov bedst muligt.

 

Behov: Godbidder til den enkelte hund

Ingredienserne i hundegodbidder imødekommer nemlig også forskellige behov. Der er blandt andet godbidder til overvægtige hunde eller til hunde, som lider af allergier. Du kan vælge de helt rigtige godbidder for din hund, da vi tilbyder:

 

For dig betyder det helt konkret, at du kan finde godbidder, som både lever op til den funktion, du ønsker – og som samtidig imødekommer de unikke behov, som du hund har.

 

Det skal du huske, når du giver din hund godbidder

Selvom det er en misforståelse, at hundegodbidder nødvendigvis er slik, anbefaler vi stadig, at du husker på 10%-reglen. Uanset hvilke ingredienser der er i godbidderne, kan de ikke erstatte din hunds kost.

 

Næring og kalorier

Hundegodbidderne skal som udgangspunkt kun være et supplement. Hundemaden her på siden er lavet til, at det skal udgøre 100% af hundens daglige næring. Der er med andre ord ikke afsat kalorier til, at hunden potentielt også får tyggeben ved siden af.

Vi oplever ofte hundeejere, der af kærlighed giver deres hund tyggeben – uden at skære ned på hundens daglige mængde foder. Det resulterer i, at deres hund bliver overvægtig. Skærer du modsat for meget i mængden af foder, vil hunden ikke længere få de afgørende næringsstoffer, som den har brug for.

Vores anbefaling er derfor, at hundegodbidder, tyggeben, hundekiks mv. kun udgør 10% af hundens daglige indtag af næringsstoffer.

 

Sådan tænker din hund om godbidder

Hvis du eksempelvis går til træning med din hund, kan der på ret kort tid blive givet rigtig mange godbidder.

Vores anbefaling er, at godbidderne brækkes i mindre stykker. Hvis du bruger tyggeben som belønning kan du også her knækker det over. Hunde er ikke i stand til at sidestille størrelsen på godbidden med mængden af begejstring. Den vil blive ligeså begejstret for et halvt tyggeben som et helt!

Hvis du går til træning med din hund, kan du også supplere godbidderne med ros og klap. Din opmærksomhed som belønning kan ofte måle sig med hundekiks. Hvis kun belønner din hund hver anden gang med en hundekiks, kan du mindske indtaget af hundekiks markant. Vi anbefaler, at du vælger små godbidder for at nedsætte risikoen for, at din hund bliver overfodret. Det er også en god idé at undgå godbidder med højt fedtindhold.

Vores anbefaling er derfor, at du overvejer mængden og hyppigheden af godbidderne – din hund bemærker ikke forskellen!

 

Sådan vælger du de bedste godbidder til din hund

For at vælge de bedste hundegodbidder, bør du bruge tid på at læse deklarationen. Her kan du nemlig se, hvilke ingredienser der indgår i godbidderne. Vi anbefaler, at du vælger hundegodbidder, der er baseret på kødingredienser - modsat hundegodbidder, der har højt indhold af de mindre sunde ingredienser såsom eksempelvis sukker og farvestoffer.

 

Ingredienser

Vi anbefaler, at du bruger den tid, det kræver at undersøge ingredienserne i hundegodbidderne – og vi sidder klar til at rådgive dig i de spørgsmål, som du måtte have herom.

Hvis din hund har allergi eller intolerance, er det vigtigt, at du er meget opmærksom på ingredienserne i de hundegodbidder, du vælger. Det er med andre ord ligeså vigtigt, at du undersøger ingredienserne i godbidderne, som de ingredienser der er i din hunds daglige kost.

Hvis du allerede på forhånd ved, at din hund ikke tåler visse proteiner, skal du styre uden om disse – og i stedet vælge godbidder, der ikke indeholder disse proteiner.

 

Søg rådgivning om hundegodbidder hos os

Deklarationen på nogle hundegodbidder er ofte sparsom, og ingredienslisten er ikke altid lige informativ. Hvis du er i tvivl om, hvilke ingredienser godbidderne indeholder, kan du kontakte producenten eller os.

Det kan være svært at vurdere, hvilke godbidder til hunde som passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment af hundegodbidder, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs også om: Hundefoder fra Hills og hundefoder fra Eukanuba.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS