Tickless pet, sort - mod lopper / flåter

Afgiver ultralyd - Ingen kemiske eller giftige stoffer
Tickless er produktet til dem, som ønsker et forebyggende middel mod tæger, flåter og lopper, på en naturlig måde. Tickless er en lille enhed, som man sætter i hundens halsbånd eller sele. Den afgiver ultralyde, ...
Læs mere
191,20 kr Club OLIVERS medlemspris

239,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

  • Du sparer 25% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 60% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.
  • Kombiner med fast levering og spar yderligere 10%
Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Tickless er produktet til dem, som ønsker et forebyggende middel mod tæger, flåter og lopper, på en naturlig måde. Tickless er en lille enhed, som man sætter i hundens halsbånd eller sele. Den afgiver ultralyde, som hverken vi mennesker eller vores kæledyr kan høre eller bliver påvirket af, men ultralyden forstyrrer tæger, flåter og loppers reaktionsmønster, og de hopper derfor ikke på vores kæledyr. Der er altså ingen kemiske eller giftige stoffer i enheden.

Tickless beskytter hunden i en rækkevidde på op til 1,5 meter og kan bruges af alle hunde, også hvalpe, drægtige og diegivende tæver.

 

OBS: Produktet er ikke vandresistens.

Varenr.: 4792

En tæge eller flåt har organer i deres forben, der reagerer på varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en tæge eller flåt er sulten sætter den sig afventende med forbenene løftet. Når den så registrerer forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast. Ultralyden forstyrer organernes evner, så tægen mister fokus, og den angriber derfor ikke, når vores kæledyr passerer.

Det samme gælder for lopper (loppernes sanseorgan sidder blot i loppens nakke). Tickless er derfor en ganske simpel lille enhed, som gør en stor forskel for vores kæledyr. Tickless virker i min. 6 måneder fra åbning. Når hunden bærer Tickless har den en rækkevidde på ca. 1,5m rundt om hunden. Batteriet i Tickless kan ikke skiftes. Man kan ikke tænde og slukke en Tickless. Når den først er tændt, så virker den hele døget i min. 6 måneder. Enheden har en kontrolfunktion. Det vil sige, at trykkes der på enheden og den lyser rødt, så virker den fortsat. Hvis den ikke lyser rødt, at batteriet opbrugt og enheden kasseres.

 

Størrelse: Enheden er ca. 3x4 cm.

 

OBS! Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt.

Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan godt kombineres med Club Olivers rabatten.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS