Starmark Everasting Treatball, Starmark

Starmark Everasting Treatball

Starmark Everlasting Treatball er perfekt til at holde tyggeglade hunde beskæftiget i timevis. Passer til mange forskellige godbidder og foderpiller. Everlasting Treatball kommer med den originale Everlasting Treat i toppen, som kan erstattes med en...
Læs mere
203,40 kr Club OLIVERS medlemspris

Fra 339,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

  • Du sparer 25% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 60% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.
  • Kombiner med fast levering og spar yderligere 10%

Starmark Everlasting Treatball er perfekt til at holde tyggeglade hunde beskæftiget i timevis. Passer til mange forskellige godbidder og foderpiller. Everlasting Treatball kommer med den originale Everlasting Treat i toppen, som kan erstattes med en refill, når den er brugt op. Du kan udfordre din hund endnu mere ved også at stoppe mindre godbidder inde i bolden. Bolden er lavet i Starmarks ”Virtually Indestructible Material” som er stærkere end gummi og perfekt til stærke kæber og  meget ihærdige tyggere. God for tandhygiejnen. Legetøjet er fri for latex, vinyl og pthalater. Giver mange timers udfordrende  leg. Aktivitetsbolden hjælper med at reducere dårlig adfærd relateret til kedsomhed.

Starmarks produkter afspejler den måde, som hunde lærer og har det sjovt på. Starmark er mentalt stimulerende legetøj, træningsredskaber og godbidder udviklet i tæt samarbejde med trænings- og adfærdsspecialister. Starmarks aktivitetslegetøj hjælper med at holde hunden mentalt beskæftiget med aktiviteter, som den synes er sjov. Legetøjet fremmer hundens naturlige søge- og jagtadfærd og forebygger ligeledes kedsomhed og destruktiv adfærd. 

Starmarks legetøj kan med fordel anvendes sammen med Starmarks særlige godbidder, eller sammen med en portion af din hunds standardfoder, så måltidet også bliver til en sjov og stimulerende leg.

Størrelse:

S (Ø 6 cm H 4 cm)
M (Ø 9 cm H 6 cm)
L (Ø 10 cm H 6,5 cm)

Varenr.: Starmark Everasting Treatball

Tip til at sætte din Starmark Treat i bolden: Dyb hele kanten af godbidden i vand, indsæt den på skrå og skub den ned. Det er bedst, at du lader den tørre, før du giver den til din hund.

Bolden tåler opvaskemaskine.

Størrelsesguide:
Small = Hunde under 7 kg
Medium = Hunde fra ca. 7-18 kg
Large = Hunde over  18 kg

Ingredienser:
Sojaproteinkoncentrat 35 %, rismel 25 %, vand 20 %, glycerin 13.5 %, naturlig vegetarisk kyllingesmag 3 %, hvidløgspulver 1 %, brygggær 0.5%, vegetabilisk gummi 1 %, citronsyre 0.5 %, natriumdiacetat 0.2 %, persillepulver 0.3 %.

Fodervejledning:
Gives som godbid. Dette produkter er kun egnet tilskudsfoder og skal fraregnes i hundens samlede fodermængde. 

OBS!
Husk altid at holde dine kæledyr under opsyn, når de bruger tyggelegetøj og tyggegodbidder, da alle produkter kan ødelægges med tilpas ihærdighed. Små stykker, der bides af kan udgøre kvælningsfare og bør derfor fjernes. Når godbidderne er våde, kan de plette på tøj, møbler og tæpper.

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan godt kombineres med Club Olivers rabatten.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS