Orbiloc dog dual led sikkerhedslygte, Orbiloc, Mørk

Orbiloc dog dual led sikkerhedslygte - Dark

Orbiloc

Linsen i DARK-lygten er den samme, som bliver brugt i militærets infrarøde lygter, og har et xenon-lignende hvidt lys, som er kendt fra en del luksusbiler. Inspirationen til DARK kommer blandt andet også fra det gear, der bruges i sikke...
Læs mere
189,05 kr Club OLIVERS medlemspris

199,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

  • Du sparer 25% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 60% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.
  • Kombiner med fast levering og spar yderligere 10%
Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Linsen i DARK-lygten er den samme, som bliver brugt i militærets infrarøde lygter, og har et xenon-lignende hvidt lys, som er kendt fra en del luksusbiler. Inspirationen til DARK kommer blandt andet også fra det gear, der bruges i sikkerhedstjenester og militæret. Med DARK ønsker vi at tilbyde en lygte, som er mere enkel og nedtonet, end de andre farver vi allerede tilbyder.

DARK repræsenter et rent, cool og minimalistisk look. Vi har derfor også valgt hunderacen, Weimaraner, som model for DARK, for at fremhæve DARK-lygtens karakteristika. Weimaranerens atletiske og utvivlsomt aristokratiske træk understøtter netop det udtryk som DARK-lygten udsender. Vi anbefaler DARK-lygten til kunden, som gerne vil være synlig for andre, men som gerne vil have en mere nedtonet og minimalistisk farve. DARK-farven appellerer også til manden som går op i teknik og gadgets.

Orbiloc Dog Dual er en dansk fremstillet LED sikkerhedslygte af høj kvalitet, som er designet til at beskytte dig og din hund.

Orbiloc Dog Dual forsikrer jer at i begge er synlige overfor andre når i færdes i mørket. Den reducerer drastisk risikoen for at blive involveret i en ulykke eller en farlig situation. Med Orbiloc Dog Dual vil andre trafikanter have mulighed for at se jer fra en afstand på op til 5 km, hvilket giver trafikanterne masser af tid til at reagere.

Orbiloc Dog Dual er fremstillet sådan at den kan holde til alt, hvad din hund udsætter den for. Den er vandtæt på ned til 100 meters dybde og kan holde til en vægt på 100 kg. Faktisk stoler vi så meget på holdbarheden af vores produkt at vi har givet den en tre år lang garanti.

Se flere Orbiloc varianter og produkter her

Varenr.: 4822

.

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan godt kombineres med Club Olivers rabatten.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS