Orbiloc dog dual led sikkerhedslygte

Orbiloc
LED sikkerhedslygte - Høj kvalitet - Designet til at beskytte dig og din hund.
Orbiloc Dog Dual er en dansk fremstillet LED sikkerhedslygte af høj kvalitet, som er designet til at beskytte dig og din hund. Orbiloc Dog Dual forsikrer jer at i begge er synlige overfor andre når i færdes i mørket. Den reducer...
Læs mere
189,05 kr Club OLIVERS medlemspris

Fra 199,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

 • Du sparer 25% på hunde- og kattefoder
 • Du sparer op til 60% på tilbehør
 • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.
 • Kombiner med fast levering og spar yderligere 10%

* Skal udfyldes

Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Orbiloc Dog Dual er en dansk fremstillet LED sikkerhedslygte af høj kvalitet, som er designet til at beskytte dig og din hund.

Orbiloc Dog Dual forsikrer jer at i begge er synlige overfor andre når i færdes i mørket. Den reducerer drastisk risikoen for at blive involveret i en ulykke eller en farlig situation. Med Orbiloc Dog Dual vil andre trafikanter have mulighed for at se jer fra en afstand på op til 5 km, hvilket giver trafikanterne masser af tid til at reagere.

Orbiloc Dog Dual er fremstillet sådan at den kan holde til alt, hvad din hund udsætter den for. Den er vandtæt på ned til 100 meters dybde og kan holde til en vægt på 100 kg. Faktisk stoler vi så meget på holdbarheden af vores produkt at vi har givet den en tre år lang garanti.

Ekstra tilbehør til Orboloc Dog dual kan ses her

Læs også mere om Orbiloc Dark varianten, som har hentet inspiration fra militæret.

Varenr.: orbiloc-dog-dual

SIKKERHEDSFARVER

 • Rødt lys er et universelt signal for opmærksomhed, og denne farve er der-for god at have i nødstilfælde, for at kunne signalere nød. Den røde farve er mild for øjet at se på, og hjælper derfor til at bevare nattesynet.
 • Den blå lygte har en forebyggende effekt, da den ofte associeres med politi, udrykning og uheld. Det blå lys får derfor bilister til at sætte farten ned i trafikken. Den blå farve kan ses en del tydeligere i dæmpet lys.
 • Hvidt lys består af alle regnbuens farver, fordi den indeholder alle bølgelængder. Den kan derfor beskrives som et mangefarvet lys. Hvidt lys associeres med forlygter på biler og cykler, og kan dermed forbindes med en fremadgående bevægelse fra en løber eller gænger. 
 • Gult lys er den mest blikfangende farve, hvilket gør den til en unik og meget anvendelig farve i mørket. Det menneskelige øje er ekspert i at adskille farven gul fra andre farver, og det gør den meget synlig i tåget og diset vejr. 
 • Grønt lys er kendt for at forbedre nattesynet, og hjælper til at intensivere kontraster om natten. Da det menneskelige øje er mere følsom overfor gule og grønne farvetoner, er denne farve optimal i både land- og byområder hvor man skal skille sig ud.

Med Orbiloc Dog Dual er der inkluderet flere fastgørelser, der gør det muligt, for dig at bestemme hvor og hvordan du vil placere lygten. Orbiloc Quick Mount og Orbiloc Adjustable Strap udgør basefastgørelsen til Orbiloc Dog Dual. Vi har også inkluderet Orbiloc Buckle Mount fastgørelsen, som kan bruges til at fastgøre lygten direkte på din hunds halsbånd. Orbiloc Buckle Mount kan også bruges i kombination med Orbiloc Velcro Strap, hvis halsbåndet ikke kan åbnes eller er for bredt til at kunne montere Orbiloc Buckle Mount direkte på. Vores brede sortiment af fastgørelser gør, at du kan fastgøre din Orbiloc sikkerhedslygte til forskelligt udstyr. 

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
 • Slut med at løbe tør for foder.
 • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
 • Ingen binding - nem ændring af interval
 • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
 • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan godt kombineres med Club Olivers rabatten.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS