Hunde opdrætter aftale hos OLIVERS. Få del i gode rabatter.

 

 

OLIVER'S opdrætter aftaler

OLIVER`S Petfood blev skabt i 1998, siden dengang har der været fokus på at producere et super premium foder, for at sikre livskvalitet til dine hunde og katte  – det ligger naturligt i vores DNA.

Med fokus på kvalitet og uovertruffen service, har dette sikret OLIVER'S en stærk position på det danske marked, samt et naturligt valg hos mange opdrættere, pensioner, foreninger samt politiet.

Som opdrætter / storkøbs kunde kan du opnå gode rabatter hos os, samt muligheden for at optjene en loyalitetsbonus. Yderlig arrangerer vi årligt specielle Vip arrangementer, med fokus på relevante emner for netop opdrættere, disse er gratis at deltage på for vores Vip kunder.

 

Hvalpe pakker

Hos OLIVER'S tilbyder vi gratis hvalpe pakker, når man som ambassadør benytter OLIVERS foder. Det giver bl.a. anledning til, at man som opdrætter, kan tilbyde de nye ejere at prøve OLIVER'S kvalitets foder kvit og frit. I pakken finder man udover foder, en del andre lækre artikler.

 

 

Gode fordele med en opdrætter aftale hos Olivers

 

 

Kundesupport

Til dagligt har vi vores kørende sælgere tilknyttet vores VIP kunder, det betyder du får din helt egen kontakt person hos os, deres opgave består blandt andet i at supportere dig, samt giver dig mulighed for et besøg hjemme hos dig selv når det passer dig.

 

Nyhedsbrev

Du vil løbende blive orienteret om produkt nyheder, tiltag, konkurrencer osv. via vores VIP kvartals nyheds mail, disse indeholder information der er målrettet vores Vip kunder.

 

 

Interesseret i at møde os ?

Vi er et team der er klar til at servicere dig, og vi vil gerne gengælde din interesse ved at investere tid i at finde den perfekte løsning for dine hunde/katte og dig. Kontakt os på vip@olivers.dk eller udfyld formularen herunder for at blive tilmeldt.

 

 

tilmeld dig her

 

 

 

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS