Nyheder fra OLIVERS

OLIVERS byder velkommen til Brink - vores nye transportør

OLIVERS byder velkommen til vores nye transportør "Brink", der fremover vil levere dine pakker fra OLIVERS sikkert helt til din hoveddør. Vi glæder os til også fremadrettet at kunne levere dine pakker lige til døren i samarbejde med Brink. Nedenfor kan du se en video, hvor Salgsdirektør i Brink, Klaus Nielsen, fortæller kort om hvad Brink står for, samt hvorfor du kan forvente den højeste kvalitet i din levering fra OLIVERS fremover.


OLIVERS Organic
Økologisk hundefoder af højeste kvalitet!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores helt eget økologiske hundefoder ”OLIVERS ORGANIC”. Økologisk hundefoder i samme høje kvalitet, som du kender fra OLIVERS øvrige foderprodukter – og det eneste hundefoder på markedet, der har det danske øko-mærke!

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet har et højt indhold af ferskt svine- og oksekød, der stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen,så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter. Foderet indeholder desuden certificeret vildtfanget fisk (derfor ikke økologisk) der sikrer dig den højeste råvarekvalitet og mindst mulig belastning af miljøet. Desuden indeholder OLIVERS Organic et udvalg af sunde og vitaminrige grøntsager, der sikrer din hund alle de nødvendige vitaminer i sit foder. Foderet er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer.

OLIVERS Organic

  • Statskontrollerede økologiske ingredienser af højeste kvalitet
  • Frisk kød fra særligt udvalgte lokale og økologiske gårde
  • Kød som 1. ingrediens
  • Certificeret vildtfanget fisk
  • Højt vitaminindhold fra nøje udvalgte grøntsager og frugter
  • Ingen kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer
Gå til OLIVERS Organic
 


Flere nye varianter til hund i str. SMALL
Vi er glade for at kunne fortælle at vi på opfordring fra vores kunder med små hunde, nu har lanceret flere nye varianter i str. SMALL til hund.
Gå til hundefoder og se alle de nye varianter i small her 

 

Tilmeld dig OLIVERS nyhedsbrev og vind 1.000 kr.

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på 1.000 kr. til OLIVERS blandt alle, der har tilmeldt sig OLIVERS nyhedsbrev i den forgangne måned.
Vinder trækkes umiddelbart efter månedens afslutning og kontaktes direkte på den tilmeldte mail samt offentliggøres her på siden.

Vinder af "Tilmeld dig OLIVERS nyhedsbrev" konkurrence
Vinder af februar måneds lodtrækning i vores "Tilmeld dig OLIVERS nyhedsbrev" konkurrence - og derved et gavekort på 1.000 kr. til OLIVERS, er:

Juli 2017: Pernille Patterson
Vinder er kontaktet direkte på den oplyste mail-adresse.

August 2017: Rita Dinesen
Vinder er kontaktet direkte på den oplyste mail-adresse.

September 2017: Berit Holgernsen
Vinder er kontaktet direkte på den oplyste mail-adresse.