Nyheder fra OLIVERS

20 år med alt til det gode hunde- og katteliv!
OLIVERS fylder 20 år i år. I alle 20 år har vi set det som vores fornemmeste opgave at hjælpe hunde- og katteejere med at give dyrene de bedste forudsætninger for et langt og sundt liv fuld af livsglæde og livskvalitet. Det kan vi, fordi vi er eksperter i det gode hunde- og katteliv.


Vi ser frem til at være her for dig også i de næste 20 år
Vi ved, hvad det vil sige at have hund og kat - og vi ved, at intet slår følelsen af at have en sund og rask hund eller kat fuld af energi og livsglæde. Derfor er det bedste vi ved, når vi kan hjælpe dig med give din hund eller kat det, den har brug for. 


 


Vi lancerer en række nye foderbrands på olivers.dk
Som et led i den fortsatte udvikling af OLIVERS, introducerer vi i den kommende tid en række andre super premium foderbrands på olivers.dk. 

Det er vores mission, at alle hunde- og kattejere skal have glæde af det, som vi er bedst til hos OLIVERS. Vores medarbejdere har en stor faglig kompetence inden for alt, hvad der skal til for et godt hunde- og katteliv - vi har en meget klar holdning til kvalitet - og vi lever og ånder for at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.  


Alle skal have muligheden for at få del i OLIVERS unikke service
Vores mål med at lancere en bredere vifte af foderbrands er at kunne tilbyde OLIVERS unikke service til endnu flere hunde- og katteejere i og med ved at imødekomme deres individuelle behov, ønsker og præferencer omkring fodervalg.


Velkommen til Hills og Eukanuba på olivers.dk
Vi er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af Hills og Eukanuba hunde- og kattefoder på olivers.dk - og endnu flere kendte brands vil finde deres plads på hylderne inden for de kommende måneder.

 

 

"At leve op til vores kunders behov kræver innovation og nyskabelse

Det kræver konstant udvikling at kunne leve op til vores kunders individuelle ønsker og behov. Vi arbejder derfor hele tiden på at forbedre OLIVERS, så vi kan imødekomme dine og vores andre kunders ønsker og behov nu og i fremtiden. Derfor har jeg også glædet mig til at kunne fortælle dig om vores nyeste tiltag!

Casper Remmer, Direktør i OLIVERS


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kommende arrangementer:

2. og 3. juni 2018 i Skanderborg:

OLIVERS inviterer til FT spaniel og labrador seminar i samarbejde med Kennel Guns Choice & Kennel Midtkjær. 
Vi byder på 2 spændende dage med masser af aktiviter for aktive hunde og ejere. Læs mere om arrangementet og se priser og program her.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Tilmeld dig OLIVERS nyhedsbrev og vind 1.000 kr.

 

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på 1.000 kr. til OLIVERS blandt alle, der har tilmeldt sig OLIVERS nyhedsbrev i den forgangne måned.
Vinder trækkes umiddelbart efter månedens afslutning og kontaktes direkte på den tilmeldte mail samt offentliggøres her på siden.

 

Vinder af "Tilmeld dig OLIVERS nyhedsbrev" konkurrence
Vinder af månedens lodtrækning i vores "Tilmeld dig OLIVERS nyhedsbrev" konkurrence - og derved et gavekort på 1.000 kr. til OLIVERS, er:

 

Februar 2018: Jette Hoffmann
Vinder er kontaktet direkte på den oplyste mail-adresse.

 

Marts 2018: Henrik Krogh
Vinder er kontaktet direkte på den oplyste mail-adresse

 

April 2018: Margit Reinhold
Vinder er kontaktet direkte på den oplyste mail-adresse

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 30% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS