Vis alle nyheder til kat

Wild Wash er en eksklusiv serie af naturlige plejeprodukter til hund og kat udviklet og produceret i England – med fokus på luksus og velvære for både kæledyr og ejer. Produkterne kendetegnes ved deres lækre og blide dufte samt de nøje udvalgte naturlige ingredienser med særligt plejende og nærende egenskaber. Alle produkter er håndlavede og anvender naturlige ingredienser, som vi kender fra luksus-plejeserier til mennesker, og som har hver deres særlige funktion.
Wild Wash produkterne indeholder ingen parabener, pthalater, phosfater, sulfater eller andre skadelige stoffer. Der anvendes kun 100% rene essentielle olier – ingen syntetiske eller semi-syntetiske dufte. Og med Wild Wash har du garanti for, at der ikke er lavet dyreforsøg i forbindelse med hverken produkterne eller de enkelte ingredienser.

Om Wild Wash shampooer
Alle Wild Wash shampooer er baseret på soyabønne olie, der er kendt for sine blødgørende og irritationshæmmende egenskaber. Shampooerne er ligeledes tilsat ”Neem” ekstrakt, som forebygger skæl og lægger en dæmper på hudproblemer. ”Neem” ekstrakt efterlader pelsen ren, skinnende og fyldig – og virker samtidig naturligt afskrækkende på lopper, flåter og andet utøj.
Produkterne er også tilsat søgræs, der er en af de mest næringsrige planter, der findes, og som tilfører produkterne en bred vifte af vitaminer og mineraler, der bidrager til en sund hud og pels.
Herudover indeholder alle produkter Aloe Vera, der nærer huden samtidig med at det blødgører, heler og reparerer huden. Aloe Vera har også irritationshæmmende og antiseptiske egenskaber, der beroliger huden. 
Til grundopskriften tilføjes dernæst de active naturlige ingredienser, som giver hver shampoo sine særlige egenskaber og duft. Der bruges kun 100% rene essentielle olier i produkterne – i en koncentration på 1,5% - den høje koncentration giver ikke bare produkterne deres helt fantastiske duft, men gør også at shampooen virker effektivt i forhold til dens specifikke formål.
Alle Wild Wash shampooer har en pH værdi, der er afbalanceret til hunde- og kattes særligt følsomme hud. pH-værdien på Wild Wash shampooer ligger mellem 5,5 og 7,5.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 30% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS