Vores holdning til kvaliteten af hunde- og kattefoder er klar


OLIVERS er 100% naturligt hunde- og kattefoder i højeste kvalitet fremstillet af de bedste ingredienser.

Ligesom du heller ikke vil gå på kompromis med indholdet i dit køleskab derhjemme, skal du heller ikke gå på kompromis med din hund eller kats foder.

Mere end nogensinde før er foder blevet et spørgsmål om holdninger. I OLIVERS taler vi om livskvalitet til hunde og katte. Vores måltider, der både er velsmagende og sammensat af de helt rigtige ingredienser, er uendeligt langt fra betegnelsen hundeæde. Hos OLIVERS er vores holdning meget klar, vi vil ikke bruge andet end det bedste til vores egne hunde og katte, så hvorfor skal du?

Alt vores foder er omfattet af OLIVER’S SmagsGaranti™. Vi lover, at OLIVERS bliver husets favoritmåltid, ellers kommer vi og henter posen igen – uden diskussion!

I OLIVERS dækker ”Kød og animalske biprodukter” over kød fra dyr, der er godkendt til human føde før de slagtes. Fx er vores ferske kyllingekød det kød (uden knogler), der er tilbage, efter de let tilgængelige stykker kød er fjernet. Det kan også være partier af store kødstykker, der er i overskud efter slagtning. Alt kødet er friskt, salmonellafrit og har naturligvis ikke overskredet almindelige udløbsdatoer. OLIVERS har udover kvalitetsfoder til alle stadier af din hunds eller kats liv også et kæmpe godbids-sortiment, der spænder fra naturlige godbidder til ren ”fredagsguf”. Desuden har vi pleje- og velfærdsprodukter og masser af spændende OLIVERS merchandise.

Du finder kort sagt alt til din hund eller kat hos OLIVERS – og vi garanterer, du ikke skal gå på kompromis!

 

De bedste hilsner

Alle os i OLIVER'S