CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Shampoo og balsam

Der findes intet bedre end en blød og glat pels. Hos Olivers finder du et stort udvalg af shampoo og balsam til din kat. Produkterne plejer og beskytter kattens pels, men hjælper også med at holde pelsen fin, blød og glat. Se udvalget af Shampoo og balsam herunder.

Shampoo og balsam til katte

Regelmæssig vask og pleje af kattens pels hjælper med at fjerne en stor del af den døde pels, så katten undgår at sluge alt for meget hår, når den skal soignere sig selv. Hyppig vask giver en pels uden snavs og hårknuder Hyppig vask bidrager selvfølgelig også til en sund pels. Vask og pleje af pelsen forebygger lopper og flåter. En god pelspleje er med til at sikre kattens daglige trivsel. Men hos Olivers vil vi gerne give din kat lidt ekstra. Vi vil gerne give din kat velvær og wellness i under den faste pelspleje. Derfor, har vi udvalgt alle shampooer og balsamer med udgangspunkt i den højeste kvalitet.

Vi har et stort udvalg af produkter fra det populære brand, Wild Wash. Disse produkter indeholder ingen parabener og skadelige stoffer, og alle dufte er skabt af naturlige ingredienser. Du finder selvfølgelig også vores egne shampooer og balsamer fra vores eget brand, Olivers. Produkterne er skånsomme og velegnet til katte med sensitiv hud eller med slidt og skadet pels. Vores urteshampoo er høj på protein og indeholder ekstrakt af kamille, mistelten og fennikel. Shampooen stryker pelsens elasticitet og smidighed, og giver pelsen styrke og volumen.

Vores urteshampoo er særligt velegnet til aktive katte. Uanset aktivitetsniveau pels- og hudtype, så har vi en shampoo og balsam, der giver din kat den bedste pleje, forkælelse, og velvære.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS