SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Øje- og ørepleje

Hos Oliver finder du alt, hvad du skal bruge til at give din kat den bedste øjen- og ørepleje. God øjen- og ørepleje er vigtigt for at holde kattens sanser skarpe. Katten har arvet sine rovdyrsinstinkter fra de store kattedyr. Katten bruger hørelsen og synet til at dyrke og dygtiggøre sine naturlige instinkter, derfor er en fast øjen- og ørepleje særlig vigtig for at katten kan træne og udvikle disse instinkter.

God og grundig pleje, områderne omkring øjne og ører, er vigtig for at holde katten sund og rask i lang tid. Det kan være en god ide at skabe en fast øjen- og øreplejerutine med din kat, allerede fra katten er killing. Hos Olivers har vi alt, hvad der skal til for at skabe en sund rutine. Vi udvalgt produkter af højeste kvalitet fra mærket, KW. Vi har renseprodukter uden alkohol med aloe vera, som renser nænsomt uden at irritere kattens hud.

Vores produkt, Diamantøjne fjerner og forebygger søvnrester og tårestriber. Tårestriber genkendes som mørke misfarvninger i pelsen omkring kattens øjne. Din kat kan ikke fjerne snavs og efterladenskaber fra øjne og ører selv. Katten har brug for jævnlig hjælp. Jævnlig øjen- og ørepleje er ikke kun fornuftig, hvis du vil sikre kattens daglige trivsel. God øjen- og øreplejerutine kan også forebygge langvarige sygdomme som grå stær og øjenbetændelse. Fast grundig øjen- og ørepleje er både godt for din kat, men også for din dyrlægeregning.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS