SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Loppe- og flåtmidler

Kattelopper er noget skidt! Hos Olivers har vi forskellige loppemidler til katte, der hurtigt fjerner kattelopperne og forhindrer at nye kommer til. De fleste af midlerne er kombi-produkter, så de også virker mod flåter og lus. Kontakt os gerne, hvis du vil have hjælp til valg af det rigtige loppemiddel til din kat.

 OBS! Vigtig information vedr. køb af loppemidler!

Vi gør opmærksom på, at du skal være fyldt 15 år for at købe loppemidler, da lægemidler ikke må sælges til personer under 15 år. OLIVERS petfood er godkendt forhandler af lægemidler. På lægemiddelstyrelsens hjemmeside kan du se listen over alle godkendte forhandlere. Har du spørgsmål til salg af lægemidler, kan du kontakte Lægemiddelstyrelsen:

Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 København S

Tlf. 44 88 95 95
https://laegemiddelstyrelsen.dk

OBS! Der ydes ikke returret på loppemidler. Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt. Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS