CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Børster

Her finder du vores store udvalg af børster til katte. Uanset alder, race og pels, så er pelspleje og -pasning en rigtig god vane. Hos Olivers kan du finde den helt rigtige børste til din kat. Vi har alle de redskaber, du skal bruge til at holde kattepelsen ren og sund.

En sund pels kræver pleje, derfor er en jævnlig børsterutine en sund vane for din kat. Børstning og pelspleje er ikke kun nødvendig hos langhårede katteracer. Børstning kan også forebygge og afhjælpe både pelsknuder, ugler, og fældning. Ved børstning fjerner du løse hår og dødt underuld, som ellers ville ende i din sofa. En jævnlig børstning af kattens pels er en god måde at tjekke kattens pels for lopper og andre gener.

God pelspleje og børstning kan også være en hyggelig måde at skabe tilknytning og tryghed mellem dig og din kat. Uanset hvilken kat du har, så er børstning noget, du bør sætte tid af til. Men, den gode børsterutine behøver hverken at være besværligt, langsommelig eller uoverskuelig. Hos Olivers har vi alle de børster, som du og din kat kan have brug for. Vi hjælper dig til at gøre børsterutinen nem, effektiv og overkommelig. Om det er bløde børster, hårde børster, strigler, kamme eller sakse, du leder efter, så har vi en børste, som vil hjælpe din kat.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS