SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Transport

Sikkerheden kommer først. Når du skal have din kat med dig rundt, er det centralt at have den helt rigtige transportkasse, så både du, og katten kan føle sig tryg på rejsen. Hos Olivers, ved vi, hvor vigtig sikkerhed er. Derfor har vi et stort og varieret udvalg af transportkasser til din kat. Med den rette transportkasse bliver rejsen bliver tryg og behagelig for alle. Uanset om I skal rejse langt med fly, om I skal køre bil, tog eller bus, så har vi en transportkasse, som passer til jeres rejsebehov. Find den rigtige transportkasse til din kat nedenunder.

En god transportkasse

En god transportkasse har mange funktioner og skal kunne imødekomme de mange behov under rejsen. Uanset om rejsen dagligt går mellem hjemmet og arbejdet, om rejsen månedligt går mellem hjemmet og dyrlægen, eller om rejsen er årligt går til til udlandet. Det er vigtigt, at din kat kommer godt frem. Hos Olivers har vi transportkasser, som imødekommer ethvert rejsebehov. Vi har transportbure i flere størrelser, både med smartlås og aftagelige hjul, så transporten bliver bekvemmelig og funktionel.

Vi har også bløde transporttasker i canvas, i flere farver. Med transporttaskerne bliver det bliver næsten ikke nemmere at have din kat med på farten. Alle taskerne har smarte detaljer, som insektnet og aftagelige stropper, der tages af med karabinhager. Stoffet er slidstærkt, så tasken kan holde til de travle hverdagsrejser. Transporttasken kan også foldes sammen, så den er nem at have med sig. Uanset rejsebehov, så finder du en transportkasse, der passer til din kat hos Olivers.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS