Madskål og vandskål

Den helt rigtige mad- og vandskål kan gøre underværker for et godt og sundt spisemønster. Katten deler sjældent sin mad, og deler kun med dem, som den er allertryggest ved. Derfor er en individuel mad- og vandskål essentielt inventar i ethvert kattehjem. Den rigtige madskål hjælper din kat med at spise rigtigt. Herunder finder du vores udvalg af madskåle til katte.

Her finder du det største udvalg

Hos Oliver finder du alt fra doseringsbægre, rensefiltre og mad- og vandskåle. Vi har blandt andet madskålen, Catch fra Northmate, i flere farven. Catch-skålen gør spisningen til en sjov, udfordrende og interaktiv leg for din kat. Skålen er formet så den ligner højt græs.

Fodret fordeles sporadisk mellem græsset, og katten skal selv arbejde for at få adgang til maden. Northmate-madskålen sænker spisehastigheden og mindsker dermed risikoen for overspisning. Vores filtre holder drikkevandet friskt og rent, og mindsker lugtgener.

Vores doseringsbægre er særlig nyttige, hvis du har en kat, som spiser efter en særlig diæt. Du kan nemt styre mængden, og sikre, at din kat får præcis den mængde mad, den har behov for. Uanset spisemønster og foderbehov, så har vi en madskål og en vandskål, som giver din kat ro til de sunde spisevaner.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS