SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Kattesenge og kattehuler

En aktiv og sund kat har brug for meget søvn. Katten har behov for et sted, hvor den kan trække sig tilbage, finde ro og slappe af. I følge Kattens natur, sover den oftest i løbet af dagen. Katten bruger dagen på at samle kræfter til at jage sit bytte og lave ballade i løbet af natten. Hos Olivers, forstår vi vigtigheden af god søvn. Din kat skal sove godt, derfor har vi de blødeste kattesenge og -huler.

Gør det bedste for din kat

En god nats søvn starter med et godt sted at ligge, det gælder både for mennesker, og katte. Derfor har vi hos Olivers kattesenge og kattehuler af forskellig blødhed og materialer. Uanset størrelse, søvnrytme og -behov, så har vi en katteseng, din kat vil elske at ligge i. En sund kat sover i gennemsnit mellem 12 og 16 timer i døgnet og med så mange timer i drømmeland, mener vi, at sengen skal være kattens favoritsted. Vi har kattesenge og kattehuler til alle katte, uanset hvad din kat drømmer om, så har vi en blød og behagelig seng, så din kat kan sove godt.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS