SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Kattelegetøj

Kattelegetøj – en vigtig del af kattens liv

Katten er et legesygt dyr. Noget af det bedste, du som ejer kan gøre for den, er at give den rigeligt med stimuli i hverdagen gennem leg. Her hos OLIVERS har vi et rigt udvalg af kattelegetøj, som kan skabe masser af spænding i et katteliv. Når du bestiller hos os, får du glæde af vores effektive leveringspolitik, som indebærer, at din forsendelse bliver leveret allerede inden for 1-3 hverdage. Hos OLIVERS kender vi din kats behov. Derfor er vores kattelegetøj nøje svarende til de områder, hvor stimuli er nødvendig. Gå på jagt i vores udvalg, og fyld kurven med sager, som din kat kan udvikles og aktiveres med. Stimuli gennem leg er lige så essentiel som daglig føde, så imødekom endelig dette behov hos din kat. Køb i dag, og modtag i løbet af kort tid.

Kend din kats præferencer inden for kattelegetøj

Der er et utal af muligheder, når det handler om kattelegetøj. Katte er lige så varierende i deres væsener som mennesker, og derfor har de også forskellige præferencer. Giver man to små drenge en traktor i hånden at lege med, kan de have vidt forskellige holdninger til, om det er spændende eller ej. Sådan er det også med katte; de har personlighed. Inden du vælger legetøj til din kat, er det derfor en god idé at pejle dig ind på, hvad den synes er mest interessant. Den lille killing er som oftest meget let at få til at lege med hvad som helst, hvorimod den ældre kat gerne har brug for lidt mere motivation. I vores udvalg har vi flere forskellige typer af aktivitets-redskaber, som kan holde din kat beskæftiget i mange timer. Se f.eks. klassikeren med legetøj på en snor. Mange katte er vilde med at jagte legetøj, som du trækker på en pind med en snor. Det vækker deres instinktive jagt-gener og skaber en helt særlig tilfredshed hos dem, som kun bliver større, hvis du engang imellem lader dem fange ”musen” på pinden for så at trække den væk igen.

Skab harmoni for din kat

Mange er af den opfattelse, at katten ikke har samme behov for stimuli gennem leg, som hund har. Dette er dog lodret forkert. Er en kat understimuleret i hverdagen, kan det udmønte sig i ekstroverte reaktioner fra den som f.eks. at strinte/tisse uden for kattebakken eller bare som helt generelt urolig adfærd. Legen er derfor en måde, hvorpå din kat kan holdes både mentalt og fysisk i balance. Hvis du kan få gang i mere vilde lege, som indebærer løb og spring, vil det især være godt for de katte, som har tendens til overvægt. Auditiv stimuli gennem lyd er også en oplagt mulighed. Især til katten som er meget for sig selv i løbet af dagen, da de nye lyde så vil aktivere den, selvom du ikke selv er tilstede. Forkæl din kat med vores kattelegetøj – den vil elske dig for det!

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS