Kattebakker

Køb din kattebakke hos OLIVERS

Som katteejer er det din fornemste opgave at holde din kat i trivsel. Det gør du blandt andet ved at sikre, at den har adgang til en ren og indbydende kattebakke. Her hos OLIVERS finder du et rigt udvalg af forskellige typer af bakker. Store, små, åbne, lukkede – du har kort sagt mulighed for at finde lige præcis den kattebakke, som passer til din kat.

Hos OLIVERS er vi eksperter i dyr. Vi kender deres behov - og vi ved, hvilke udfordringer du som ejer kan stå over for. Ud fra denne viden er vores produkter nøje udvalgt, så du hele tiden er sikret varer i absolut højeste kvalitet. Vælger du at købe din kattebakke hos os, vil du desuden få glæde af vores fordelagtige leveringsbetingelser, som bl.a. indebærer, at du allerede modtager din ordre inden for 1-3 hverdage. På den måde er dine nye ting altid lige om hjørnet, når du køber hos os. Bestil i dag hos OLIVERS.

Læs mere

Renlighed og regelmæssighed med en kattebakke

En kat er et yderst renligt og følsomt væsen. Dette gælder også for stedet, hvor den tisser og kommer af med afføring. Er stedet beskidt og lugtende, vil den ikke bryde sig om det og vil derfor søge efter andre steder. Dette er vigtigt at have i baghovedet, når du vælger kattebakke og kattegrus til din kat. Denne vigtige faktor omkring renlighed fører nemlig også nogle andre ting med sig, som er værd at vide: Bl.a. er det en fordel, hvis du har 2 bakker pr. kat. Katten har det nemlig bedst med at tisse ét sted og komme af med afføring et andet sted. Denne overskuelighed er vigtig for, at din kat føler tryghed og ejerskab omkring kattebakkerne. Gør det også til en rutine at tømme dens bakke ca. 3 gange om dagen samt at rense og desinficere den et par gange om ugen. På den måde sikrer du dig, at din kat altid føler sig tilpas på dette område og derved ikke besørger på uhensigtsmæssige steder. Renlighed er nøgleordet, når det handler om kattebakker.

Vidt forskellige præferencer

Når du går på jagt i vores sortiment, vil du se, at der er et væld af forskellige designs og muligheder. Hver og en har sine fordele, og du skal hele tiden tage bestik af, hvilken type kat, du har. Er det en kat, som holder af et lukket og trygt miljø? Så kan en lukket kattebakke være en fordel. Den fungerer som et lille hus, katten går ind, og er faktisk et decideret kattetoilet. En lukket kattebakke har også den fordel, at den mindsker lugt i rummet, hvor bakken står. Hav dog stadig for øje, at det skal være behageligt for katten at tage bakken i brug, hvilket kræver regelmæssig tømning. Men ikke alle katte bryder sig om lukkede miljøer. Derfor kan en helt klassisk, åben kattebakke være en oplagt mulighed. Disse fås i forskellige størrelser, så både den lille og lidt større kat kan anvende dem. Kig i vores udvalg, og gør dig klart, hvad din kat har brug for.

Se også vores udvalg af kattesand.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS