SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Tørfoder til katte

Hvor vådfoder bidrager til et øget væskeindtag, er tørfoder til katte derimod utroligt effektivt til at opretholde tandsundheden. Hertil har katte tørkost en lang holdbarhedstid og bliver ikke dårligt af at ligge i skålen en hel dag. Tørfoder til katte kan sammensættes på mange måder, men når du bestiller fra OLIVERS er du sikret de reneste råvarer og en ernæringssammensætning der 100 % opfylder kattens behov. Hertil har vores eksperter lavet forskellige smagsvarianter som næsten alle katte elsker! Bestil evt. et par små prøveposer for at se hvilken variant din kat bedst kan lide.

Tørfoder til katte - Trives katten med ikke at få andet?

Mange katteejere vil insistere på, at en kost udelukkende bestående af tørfoder ikke er godt nok til deres kat. For tænk hvis du selv kun skulle spise kiks hver dag, hele dagen – det ville du nok blive træt af. Men det gælder altså ikke for katte. Har du en idé om at din kat er ”kræsen” fordi den ikke spiser det tørfoder du serverer, så kan svaret ligge i, at du ganske enkelt overfodrer den. Et fast skema for hvornår og hvor meget mad du serverer for katten passer godt til dens natur, da de er vanedyr – og det vil sikre, at de spiser maden når den er der.

Katte tørkost holder din kats mave og tænder sunde

Tørfoder til både hunde og katte har den klare fordel at det nemt og praktisk, og så er det for langt de fleste katte alt hvad de behøver for at være dækket ind. Kattetørfoder har den korrekte sammensætning af næringsstoffer, og giver din kat alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, lige bortset fra vand som du skal huske at gøre let tilgængeligt for den.

Vælger du tørfoder som den primære kost til dine katte, skal du naturligvis sørge for, at det er fuldfoder af god kvalitet.

OLIVERS tørfoder til katte er fremstillet af de bedste råvarer i høj kvalitet, og det indebærer også, at der hverken er farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler i den tørfoder til katte du køber her.

Vi har ligeledes bevidst fravalgt alle korntyper i vores tørfoder, for at nedsætte risikoen for, at din kat udvikler allergi.

Brug en gradvis tilvænning ved skift af tørfoder til katten

Vælger du at skifte tørfoderet til din kat ud med en anden type eller andet mærke, bør du sørge for at overgangen sker gradvist. En pludselig forandring i kosten kan være hård for kattens mave, og du bør derfor blande det gamle katte tørkost med det nye, og gradvist øge mængden af det nye i en periode på 3-7 dage.

Hvor meget kattetørfoder du skal give din kat varierer fra kat til kat, og både race, aktivitetsniveau og omgivelserne har noget at skulle sige. Er du i tvivl om hvor meget du skal give, kan du altid tage en snak med dyrlægen og få hjælp til at fastlægge nogle rammer for din kats kost.

Det rigtige tørfoder til katte eliminerer overvægt

For rigtig mange katte har levevilkårene ændret sig markant. Hvor de fleste katte før i tiden var staldkatte med et dertilhørende højt aktivitetsniveau, er de fleste i dag passive på sofaen og med hyppige måltider serveret lige for næsen af dem. Et reelt problem for mange danske huskatte bliver dermed overvægt, som kan lede til en lang række sygdomme såsom:

  • forstoppelse
  • problemer med urinvejene
  • fedtlever
  • problemer med soignering m.m.

Det vil du som katteelsker selvfølgelig for alt i verden undgå, og her kan du starte med at vælge en kaloriefattig kost bestående af slankende tørfoder til katten..

Hos OLIVERS kan du købe tørfoder til katte der er produceret specifikt til voksne og ældre katte der ikke længere er så aktive, og derfor har en tendens til at tage på. Din kat vil ikke kunne smage forskel, da det stadigvæk er kattetørfoder af høj kvalitet og med alle de samme gode næringsstoffer som er kendetegnet for vores kattefoder. Du skal naturligvis dosere det slankende tørfoder i en passende mængde, da din kat ellers ikke vil opnå det nødvendige vægttab, og blive en sund kat igen.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS