SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Kattefoder

Hvis du køber kattemad hos os, kan du være sikker på den bedste kvalitet. Vi har nøje udvalgt vores sortiment af kattefoder, som dels har højt indhold af kød – og som kun indeholder velsmagende og rene ingredienser. Siden starten af 1998 har vi haft stor fokus på kvalitet og uovertruffen service. Vi er kun glade, hvis vores kunder er det. Spar op til 32,5% rabat på kattefoder, hvis du er medlem af ClubOlivers og kombinerer det med fast levering. Vi fragter kattefoderet helt gratis, hvis der købes for over 399 kroner. Derudover kan du forvente at modtage kattemaden inden for 2 hverdage.

Gå på opdagelse i vores udvalg af kattefoder her på siden eller scroll ned om læs om mere om de overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber kattemaden.

Vælg det bedste kattefoder

Det kan være svært at vælge det helt rigtige kattefoder, da der findes et hav af forskellige muligheder. Det resulterer i, at mange vælger den ”lette løsning”, da de ikke kan overskue at undersøge i dybden, hvad der giver bedst mening for deres kat. Uhensigtsmæssig kattefoder kommer til udtryk i form af manglende energi, overvægt, sygdomme og for tidlig aldring af din kat.

 

Alle katte fortjener sund kattemad

Vi blev stiftet i 1998 og har på kort tid fået stjernestatus hos mange private og professionelle hunde- og katteejere. Det skyldes blandt andet, at vores kattefoder kan give synlige resultater efter blot få uger – smuk og blank pels, friske og skinnende øjne og højere energiniveau.

Vores kattefoder er videreudviklet ud fra canadisk opskrift. Kattefoderet produceres i Europa i samarbejde med Europæiske dyrlæger og ernæringseksperter. Vores kattefoder er under konstant kvalitetskontrol. Det er din garanti for, at vores kattemad altid indeholder nøjagtigt de ingredienser, der skal til for, at din kat fungerer optimalt – uanset dens alder og aktivitetsniveau.

 

Proteinrigt kattefoder

Vi mener, at katte har behov for mange proteiner, og derfor er der altid store mængder lækkert kød i vores kattemad. Vi tilsætter naturligvis ingen kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Proteinkilden er ofte den største forskel mellem billigt og dyrere kvalitetsfoder. Billigt protein er eksempelvis sojaprotein, hvor dyrere protein stammer fra kød. Falder vores kattemad ikke i din kats smag, så tager vi naturligvis alt retur – kvit og frit.

 

Optagelse af næringsstoffer hos en kat

Proteiner er kattens byggesten og stammer både fra vegetabilske og animalske kilder. Animalsk protein er den bedste proteinkilde for din kat, men kvaliteten kan svinge meget. Jo bedre proteinkvalitet, jo bedre kan din kat optage og udnytte foderet.

Vores nøje udvalgte kød i vores kattefoder stammer fra kylling og fisk - og er faktisk i en kvalitet, som du selv ville sætte tænderne i. På den måde sikrer vi den bedste udnyttelse af proteinerne i kattefoderet. Du kan tydeligt se en positiv ændring på din kat efter få uger på OLIVERS kattefoder, hvis du skifter fra kattemad af lav kvalitet.

 

Dosering af kattemad

Du skal være opmærksom på, at der skal doseres langt mindre portioner af vores eget kattemad, hvis du skifter fra et foder af lavere kvalitet. Det skyldes, at ingredienserne i vores eget kattefoder er af høj kvalitet, der optages og udnyttes langt bedre. Din kat vil med andre ord føle sig mæt selv ved en lavere dosis kattemad.

 

Kattefoder holde din kats mave sund

Vi ved, hvor vigtigt det er, at maven er i orden. Det giver øget velvære, bedre fordøjelse og mere energi. Det har derfor været omdrejningspunkter i både vores vådfoder til katte og tørfoder til katte. Det har været et krav for os at tilbyde kattefoder, der indeholder skånsomme ingredienser, hvilket er medvirkende til, at kattefoderet opretholder en god tarmfunktion.

 

Ingredienser i kattefoderet

OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN findes i vores GRAIN FREE kattefoder. Her er vores unikke sammensætning af ærtefibre, roefibre og cikorierod. Vi har tilsat cikorierod for at tilføje inulin, der er et af de kulhydrater med den bedst dokumenterede præbiotiske effekt. Inulin virker som næring til de gavnlige bakterier, som er i tarmen i forvejen.

OLIVERS DIGESTION BOOST findes også i vores GRAIN FREE kattefoder. Dette kattefoder består af mannanoligosaccharider (MOS), inulin, gærkultur og Yucca Shidigera. MOS er komplekse kulhydrater, som forhindrer skadelige mikroorganismer i at få fodfæste i kattens fordøjelseskanal. Inulin stimulerer den naturlige tarmflora. Yucca Shidigera støtter tarmens naturlige mikroorganismer og dermed også fordøjelsen. Samtidig kan Yucca Shidigera have en dæmpende effekt på afføringens lugt.

 

Kattefoder til sund hud og pels

Kombinationen af kattemadens store indhold af animalsk protein fra kylling og fisk - samt indholdet af lakseolie, giver katten en blank og smidig pels. Indholdet kan samtidig have en gavnlig effekt på sart og tør hud.

 

Kattefoder til skrøbelige led

Kattefoderet her på siden er også godt for din kats led. Vores eget kattefoder indeholder blandt andet fiskeolie, glukosamin og chondroitin er vigtige byggesten til at opretholde sunde og smidige led.

 

Undgå hårdboller med den rigtige kattemad

Katte er yderst renlige og bruger mange timer på soignering. Det giver risiko for, at hårboller kan sætte sig fast i fordøjelseskanalen og skabe alvorlige problemer. Det har vi også taget højde for i det kattefoder, du finder her på siden.

Vores eget kattefoder til voksne katte indeholder OLIVERS HAIRBALL CONTROL, der består af et udvalg af vegetabilske fibre, der hjælper hår gennem tarmsystemet.

 

Anvend vådfoder til katte, som en hjælp til at opretholde sunde urinveje

Vores eget vådfoder er udviklet til katte af alle racer. Det er især velegnet til kastrerede og steriliserede katte, der har tendens til at udvikle urinvejsproblemer. Denne type kattefoder er med til at øge kattens daglige vandoptag og fortynder dermed urinen. Dette nedsætter risikoen for, at katten danner urinvejskrystaller. Kattefoderet er fremstillet af udvalgte kvalitetsråvarer uden tilsætning af farve eller konserveringsmidler. Her er nogle af vores egne varianter.

  • OLIVER’S BEEF & LIVER PATE har et højt proteinindhold fra oksekød.
  • OLIVERS CHICKEN & HEART PATE er med sit høje indhold af kylling en populær smagsvariant.
  • OLIVERS TROUT & SALMON PATE indeholder frisk og velsmagende fisk.

 

Skift til nyt kattefoder uden problemer

Med et kattefoder der er så næringsrigt som eksempelvis vores eget, behøver din kat ikke at spise så store mængder for at få den nødvendige næring og samtidig blive mæt. Derfor vil du hurtigt opdage, at en pose kattefoder af høj kvalitet holder længere og giver dig mere kattefoder for pengene. Uanset din kats alder og fysik er det ved foderskifte dog en god ide at tage nogle simple forholdsregler for at undgå maveproblemer.

 

Foderskift – killing

De første uger opblødes killingefoderet i lunkent vand, hvorefter killingen gradvist vænnes til den tørre kost. Skifter du fra et andet kattefoder, skal det ske gradvist. Det gør du ved at blande det nye kattefoder med det gamle i 5-7 dage. De første dage med størst andel af det gamle kattefoder og til slut omvendt. De fleste killinger tilpasser selv deres kostbehov, og det kan derfor variere fra killing til killing afhængig af race, alder og aktivitetsniveau. Meget foder til killinger kan også bruges til drægtige og diegivende katte. Vær opmærksom på, at en diegivende kat kan spise flere gange sin normale fodermængde.

 

Foderskift – voksen kat

Det er meget normalt, at kattens mave skal vænne sig til et foderskifte. Derfor anbefaler vi, at katten gradvist over 3-7 dage vænner sig til den nye kattemad ved at blande det nye kattefoder med det gamle. I de første dage med størst andel af det gamle foder og til slut omvendt. Sørg for at overholde spisetiderne og husk, at foderanvisningerne kun er vejledende. Den korrekte mængde kattefoder varierer fra kat til kat og afhænger af race, omgivelser og aktivitetsniveau.

 

Søg rådgivning om kattefoder hos os

Overvejer du at købe kattefoder hos os? Det kan være svært at vurdere, hvilken kattemad der passer bedst til din kat. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om de forskellige muligheder.

 

Savner du en type kattefoder i vores sortiment?

Vi har nøje udvalgt vores sortiment kattefoder, så det kan matche dine behov og ønsker bedst muligt. Er der noget, du savner i vores sortiment af kattemad, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter til vores kundecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS