Din indkøbskurv er tom.

Killingepakker

Er din familie vokset med et nyt kuld killinger, og vil du give dem den rette start på livet med en sund og nærende kost? Så er OLIVERS killingepakker det helt rette valg for dig og dine katte. Hos OLIVERS har vi med vores killingepakker specialiseret os i sund og næringsrig kost til katte, og vi ved lige præcis hvad dine nyfødte killinger har brug for, for at blive store og stærke.

Hvorfor vælge killingepakker?

En killing har som udgangspunkt behov for en anderledes kost end voksne katte, og det skal du tage højde for hvis du får en killing derhjemme. Fra fødslen vil killingerne have brug for mælk fra deres moder, som er vigtig for deres immunforsvar – og i de første par måneder er det således den vigtigste ernæringskilde.

Herefter skal killingerne gradvist tilvænnes almindelig kost, så de går fra udelukkende at indtage flydende kost til at indtage en fast kost bestående af f.eks. vores killingepakker.

Killingerne og deres moder er tæt knyttet, og forlader helst ikke hinanden. Du kan derfor med fordel placere foderskålen med en af OLIVERS killingepakker i, tæt på området hvor de sover og holder til.

Fra killingens fødsel indtil den er ca. 5 uger, vil den være i stand til at fordøje mælk fra sin moder. Herefter vil evnen til at fordøje laktosen gradvist falde. Fra killingen er ca. 7 uger vil den være færdig med at die, og det er derfor vigtigt at få indarbejdet den rette killingefoder tidligt, så overgangen sker gradvist. På den måde kan du tilvænne killingens fordøjelsessystem til det nye foder, som i den unge alder stadigvæk er følsomt og sårbart over for nye typer mad. Du skal fortsætte med at give dine killinger OLIVERS killingepakker indtil de bliver ca. 1 år. Herefter kan du gradvist vænne dem til OLIVER’S kattefoder til voksne katte.


Det får du med OLIVER’S killingepakker OLIVER’S killingepakker består af killingefoder der er skabt specifikt til killinger i vækst, og du kan give det til din killing uanset om det er en Main Coon, Norsk skovkat eller en hvilken som helst anden katterace.

Kravene til vores killingefoder er høje, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du i OLIVERS killingepakker ikke finder kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Vi har også helt styr på sammensætningen af næringsstoffer såsom fiskeolie, fibre, vitaminer, proteiner, calcium og fosfor. Disse er alle nøje målt og afvejet, for at killingerne får lige nøjagtigt det de har behov for i denne fase af deres liv..

Prøv OLIVER’s killingepakker i prøveposer Er du ikke sikker på om vores killingepakker er det rette for dine derhjemme? Så kan du bestille et par prøveposer hjem for at vurdere om det er det rette foder til dem.

?>