Kattefoder

Når du vælger kattemad og kattefoder fra OLIVERS får du den bedste kvalitet til din kat. Vores kattemad har et højt indhold af kød, og indeholder kun lækre og rene ingredienser. Siden starten i 1998 har vi haft fokus på kvalitet og uovertruffen service. Falder vores kattemad ikke i din kats smag, så tager vi naturligvis alt retur – kvit og frit.

OLIVERS - fordi alle katte fortjener sund kattemad

OLIVERS blev stiftet i 1998 og har på kort tid fået stjernestatus hos mange private og professionelle hunde- og katteejere. Det skyldes, at OLIVERS kan give synlige resultater efter blot få uger – smuk og blank pels, friske og skinnende øjne og højere energiniveau. OLIVERS er videreudviklet ud fra canadisk opskrift og produceres i Europa i samarbejde med Europæiske dyrlæger og ernæringseksperter. Vores kattefoder er under konstant kvalitetskontrol. Det er din garanti for, at vores kattemad altid indeholder nøjagtig de ingredienser, der skal til, for at din kat fungerer optimalt – uanset dens alder og aktivitetsniveau. Vi mener, at katte har behov for mange proteiner, og derfor er der altid store mængder lækkert kød i vores kattemad. Vi tilsætter naturligvis ingen kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Proteinkilden er ofte den største forskel mellem billigt og dyrere kvalitetsfoder. Billigt protein er eksempelvis sojaprotein, hvor dyrere protein stammer fra kød. Falder vores kattemad ikke i din kats smag, så tager vi naturligvis alt retur – kvit og frit.

Optagelse af næringsstoffer hos en kat

Proteiner er kroppens byggesten og stammer både fra vegetabilske og animalske kilder. Animalsk protein er den bedste proteinkilde for din kat, men kvaliteten kan svinge meget. Jo bedre proteinkvalitet, jo bedre kan din kat optage og udnytte foderet. Vores nøje udvalgte kød stammer fra kylling og fisk og er faktisk i en kvalitet, som du selv ville sætte tænderne i. På den måde sikrer vi den bedste udnyttelse af proteinerne. Du kan tydeligt se ændringen på din kat efter få uger på OLIVERS, hvis du skifter fra kattemad af lav kvalitet.

OBS!

Vær opmærksom på at du skal dosere langt mindre portioner OLIVERS, hvis du skifter fra et foder af lavere kvalitet. Det skyldes at ingredienserne i OLIVERS kattefoder er af høj kvalitet, der optages og udnyttes langt bedre.

Hold kattens mave i orden

Vi ved, hvor vigtigt det er, at maven er i orden, og vi har lagt vægt på at sammensætte vores foder med ingredienser, som er medvirkende til at opretholde god tarmfunktion.

Nogle af de aktive ingredienser i OLIVERS kattemad er:

OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN findes i vores GRAIN FREE varianter til katte, og er vores unikke sammensætning af ærtefibre, roefibre og cikorierod. Vi har tilsat cikorierod for at tilføje inulin, der er et af de kulhydrater med den bedst dokumenterede præbiotiske effekt. Inulin virker som næring til de gavnlige bakterier, som er i tarmen i forvejen. OLIVERS DIGESTION BOOST findes også i vores GRAIN FREE kattefoder, og består af mannanoligosaccharider (MOS), inulin, gærkultur og Yucca Shidigera. MOS er komplekse kulhydrater, som forhindrer skadelige mikroorganismer i at få fodfæste i kattens fordøjelseskanal. Inulin stimulerer den naturlige tarmflora. Og Yucca Shidigera støtter tarmens naturlige mikroorganismer og dermed også fordøjelsen. Samtidig kan Yucca Shidigera have en dæmpende effekt på afføringens lugt.

Kattens Hud og pels

Kombinationen af kattemadens store indhold af animalsk protein fra kylling og fisk - samt indholdet af lakseolie, giver katten en blank og smidig pels. Indholdet kan samtidig have en gavnlig effekt på sart og tør hud.

Kattens Led

Fiskeolie, glukosamin og chondroitin er vigtige byggesten til at opretholde sunde og smidige led.

Hårboller

Katte er yderst renlige og bruger mange timer på soignering. Det giver risiko for, at hårboller kan sætte sig fast i fordøjelseskanalen og skabe alvorlige problemer. Alt OLIVERS voksenfoder indeholder OLIVERS HAIRBALL CONTROL, der består af et udvalg af vegetabilske fibre, der hjælper hår gennem tarmsystemet.

Anvend vådfoder til katte, som en hjælp til at opretholde sunde urinveje

OLIVERS vådfoder er udviklet til katte af alle racer. Det er især velegnet til kastrerede og steriliserede katte, der har tendens til at udvikle urinvejsproblemer. Vådfoder er med til at øge kattens daglige vandoptag og fortynder dermed urinen, hvilket nedsætter risikoen for, at katten danner urinvejskrystaller. OLIVERS vådfoder er fremstillet af udvalgte kvalitetsråvarer uden tilsætning af farve eller konserveringsmidler.

OLIVER’S BEEF & LIVER PATE har et højt proteinindhold fra oksekød.

OLIVERS CHICKEN & HEART PATE er med sit høje indhold af kylling en populær smagsvariant.

OLIVERS TROUT & SALMON PATE indeholder frisk og velsmagende fisk.

Skift til ny kattemad uden problemer

Med et kattefoder, der er så næringsrigt som OLIVERS, behøver din kat ikke at spise så meget for at få den nødvendige næring og samtidig blive mæt. Derfor vil du hurtigt opdage, at en pose OLIVERS holder længere og giver dig mere kvalitetsfoder for pengene. Uanset din kats alder og fysik, er det ved foderskifte en god ide at tage nogle simple forholdsregler for at undgå maveproblemer.

Foderskift – killing

De første uger opblødes kattefoderet i lunkent vand, hvorefter killingen gradvist vænnes til den tørre kost. Skifter du fra et anden foder, skal det ske gradvist. Det gør du ved at blande det nye foder med den gamle i 5-7 dage. De første dage med størst andel af det gamle kattefoder og til slut omvendt. De fleste killinger tilpasser selv deres kostbehov, og det kan derfor variere fra killing til killing afhængig af race, alder og aktivitetsniveau.

Foderet kan også bruges til drægtige og diegivende katte

Vær opmærksom på, at en diegivende kat kan spise flere gange sin normale fodermængde.

Foderskift – voksen kat

Det er meget normalt, at kattens mave skal vende sig til et foderskifte. Derfor anbefaler vi, at katten gradvist over 3-7 dage vænner sig til det nye kattemad ved at blande det nye foder med det gamle. I de første dage med størst andel af det gamle foder og til slut omvendt. Sørg for at overholde spisetiderne og husk, at foderanvisningerne kun er vejledende. Den korrekte mængde varierer fra kat til kat og afhænger af race, omgivelser og aktivitetsniveau.