Godbidder

Se vores udvalg af kattegodbidder her. Mange tror måske, at det kun er hunden, der får gavn af godbidderne. Men faktisk, kan din kat også få stor glæde af en god snack. Kattegodbidder kan bruges til mange forskellige formål, både som en velfortjent snack, som et kosttilskud, eller som belønningsgodbidder i træningssituationer.

Hos Olivers har vi udvalgt vores kattegodbidder med fokus på høj kvalitet. Vi går op i, at din kat får de allerbedste godbidder. Produkterne fra Dogman har et højt vitamin- og proteinindhold, så din kat får den helt rigtige kostbalance. Katten er unik og har nogle helt særlige spisevaner. din kat deler kun sin mad, hvis katten føler sig tryg ved og tæt knyttet. Med en daglig godbid kan du vise din kat tryghed og kærlighed. En jævnlig godbid kan være en effektivt metode til at sikre god tilknytning til din kat.

Uanset om formålet er træning eller blot belønning, så har vi hos Olivers kattegodbidder i flere smags- og produktvarianter. Vi har helt sikkert den godbid, din kat vil elske.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS