SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Shampoo og balsam til hunde

Stort udvalg af lækre pleje produkter, som b.la. shampoo og balsam produkter til hunde. 

For at give din hund den bedste pleje, skal pelsen også vaskes. Se vores udvalg af shampoo og balsam nedenfor. Vi har shampoo og balsam til alle hudtyper, og vi har flere lækre duftvarianter, så din hunds pels altid er velplejet og velduftende.

Hunde har, ligesom mennesker, forskellige hudtyper, og derfor har hundenes pels også varierende behov, når pelsen skal vaskes. Hos Olivers har vi sæbe til alle hudtyper. Så du kan give din hund den bedste pleje, uanset hvad behovet er. Hos os finder du shampoo og balsam til både tør, fedtet og sensitiv hud.

Hos Olivers vil vi gerne give din hund velvære og glæde. Alt vores shampoo og balsam er udvalgt med udgangspunkt i de bedste ingredienser af højeste kvalitet. Vi har blandt andet er stort udvalg af shampooer fra det eksklusive mærke Wild Wash. Produkterne er kendetegnet ved deres naturlige ingredienser. Sæberne indeholder ingen parabener eller skadelige stoffer.

Alle dufte er skabt af naturlige ingredienser som: Sheasmør pebermynte, citrongræs eller rosenolie. Hos Olivers har vi også shampoo og balsam som har ekstra plejende egenskaber. Vi har blandt andet flere varianter af loppebalsam. Uanset hvor på kroppen din hund har behov for pleje. Så kan du finde shampoo eller balsam, der passer til hundens hudtype og behov.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS