SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Øje- og Ørerens til hunde

God pleje omkring øjne og ører er vigtig for at holde din hund rask i langt tid. Se vores udvalg af øjen og ørepleje til hunde her.

Daglig pleje og soignering af de følsomme områder, som ved øjne og ører, er vigtigt for at sikre et sundt og godt hundeliv. Der kan nemt samle sig søvnrester, tåreflåd og snavs i din hunds øjenkrog. Nogle hunde lider også af løbeøjne, og det kan give misfarvninger i pelsen omkring øjenkrogen, især hos hvide eller lyshårede hunde. hundens ører har også brug for grundig men nænsom pleje for at undgå problemer.

Produkterne fra KW indeholder ikke alkohol og fjerner derfor ørevoks uden at sive og irriterer hunden. Vores egne produkter fra vores eget brand, Olivers er ekstra og skånsomme. Hos Olivers har vi produkter, der kan afhjælpe både ørevoks, tåreflåd, søvnrester, og irritation. Vi har et udvalg af specialprodukter, som giver nænsom øjen- og ørepleje til hunde, så du kan give din hund et sundt og godt hundeliv.

 

Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS