SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Negle- og potepleje af hunde

Sunde trædepuder og trimmede negle er virkelig vigtigt for din hunds velbefindende. Hos Olivers har vi udvalgt produkter af højeste kvalitet, der plejer og beskytter hundens poter. Se vores udvalg af produkter til potepleje her.

Din hund går på sine poter i både regn, sne og solskin. Vand, snavs og vejsalt kan gøre skade på hundens trædepuder og poter. Trædepuderne kan risikere at blive irriteret, svie eller sprække. Vi har kvalitetsprodukter, der giver din hund den bedste negle- og potepleje.

Vores produkter til potepleje holder trædepuderne sunde og smidige. Produkterne virker ved at skabe en beskyttende hinde over din hunds trædepuder, så hverken vand, snavs eller salt kan trænge ind og irritere poterne. Produkterne fås både som voks og spray. Både voks og spray bruges før gåturen. Vi har sakse og negleklippere i alle størrelser og typer. Alle vores sakse er fra produktserien, Busters. Saksene har et funktionelt design, der giver et godt greb og en effektiv behandling.

Vi hjælper dig til at give din hund den bedste negle- og potepleje.

 


 

Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS