SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Frontline til hunde

Frontline er et af de mest effektive midler til at bekæmpe og forebygge kryb og kravl på din hund. Produktet dræber og forebygger effektivt flåter, lus, lopper samt loppeæg- og larver.

 

Olivers tilbyder de bedste priser på Frontline til hunde.

Anvend Frontline til din hund regelmæssigt for at få det mest effektive resultat. Din hund bør behandles mindst en gang om måneden, og har du andre kæledyr, bør disse også behandles. Du bør også støvsuge tæpper, gulve og møbler ofte for at forebygge, at utøjet kommer igen, og hvis du vasker hundens tæpper, seng og puder ved min. 60 grader kan du forhindre loppeudbrud.

Nedenfor finder du vores store udvalg af Frontline til hunde. Læs alt du skal vide om behandling med Frontline til hunde længere nede på siden.

 

Læs også om alle de andre loppemidler til hunde her.

Frontline til hunden - Sådan gør du

Lad os gennemgå hvordan du påfører Frontline på din hund.

  • Du skiller pelsen fra hinanden i hundens nakke, så huden kommer til syne.
  • Herefter holder du pipetten lodret. Du kan med fordel banke let på pipetten, så du sikrer dig, at alt indholdet forbliver nederst i pipetten.
  • Nu kan du knække spidsen af pipetten af.
  • Hæld forsigtigt indholdet ned i huden på din hund. OBS: Undgå at massere indholdet ind i huden.
  • Nu skal du blot lade indholdet tørre.

 

Alt dette skal du vide om Frontline til hunde

Husk at vaske dine hænder, når du har foretaget behandlingen. Undgå desuden at dine øjne kommer i kontakt med væsken.

Det er vigtigt, at du tømmer indholdet dér, hvor hunden ikke selv kan slikke sig. Vi ser nogle gange, at væsken er påført tilstrækkeligt langt tilbage på hundens skulderblade, så hunden herefter slikker på området. Sker dette, bør du kontakte din dyrelæge.

Påfør Frontline i hundens tørre pels, og gør det om aftenen, så produktet kan tørre i løbet af natten. Pelsen vil sommetider ikke syne helt tør – også selvom der er gået længe efter behandlingen. Den vil snarere have et lidt fedtet udtryk. Det fedtede område vil på et tidspunkt stivne en anelse, og det betyder, at produktet er ”tørt”.

Undgå for meget kontakt med din hund, indtil produktet er tørt. Vent også med at lade dine børn lege med hunden. Luk gerne din hund ud i haven, så du undgår, at produktet kommer i dine møbler.

Du bør vælge den rigtige dosering til din hund. Mængden af produktet doseres nemlig efter hundens vægt.

Husk at nedskrive datoen for behandlingen, så du sikrer dig mod overdosering – eller forglemmelse af genbehandling.

 

Dette skal du huske, hvis du har flere kæledyr

Undgå at lade dem lege sammen indtil væsken er tør. Du kan risikere, at dine kæledyr slikker på hinandens pelse. Hvis du har flere kæledyr, bør du behandle dem alle på én gang. Så er det langt lettere for dig at holde styr på.
 

Måske ønsker du også at købe en tægetang fra KW?

 

Hvor tit skal du behandle din hund med Frontline?

Du bør behandle din hund med Frontline hver 4. uge for at forebygge utøjet. Er uheldet allerede ude, kan det tage op til 8 uger at komme det til livs.

 

Hvordan virker Frontline til hunde?

Alt efter hvilket produkt du køber, er der 2 aktive stoffer i Frontline til hunde. Det ene dræber det levende utøj – og det andet forhindrer eventuelle larver og æg i at udvikle sig. Det er en fordel, at produktet også dræber larver og æg, da lopperne ellers kan komme igen og igen, hver gang et æg udklækkes.

Produktet optages i din hunds talgkirtler, der frigives løbende efter behandlingen.

 

Læs her om Frontline til katte.

 

Hvilke varianter Frontline til hunde findes der?

Der findes flere forskellige varianter af Frontline til hunde.

  • Frontline Combo Vet til hunde
  • Frontline Vet Spot-On
  • Frontline Vet Spray

Forskellen på produkterne ligger i, at der i Combo Vet også indgår stoffet ”S-methopren”, der forhindrer larver og æg i at udvikle sig. Derudover doseres Frontline Vet Spray, modsat de 2 andre, via en spray.

 

Hvor gammel skal din hund være?

Frontline kan bruges på din hund, fra den er 8 uger gammel. Hvalpen bør dog veje mindst 2 kilo ved Combo Vet.

 

Hvornår må hunden komme i bad efter behandling med Frontline?

Det anbefales, at du venter med at bade din hund inden for 2 dage efter behandling. Derudover bør hunde ikke bade mere end en gang om ugen.  Hvis du gentager badning med shampoo, vil virkningstiden mindskes.

 

Hvor lang tid går der, før det virker?

Frontline til hunde har forskellig virkningstid alt efter, hvilket utøj der er tale om.

Flåten optager stoffet ”Fipronil” passivt, når den sidder i dyrets pels. Det kan ske, at du vil opdage flåter i din hunds pels – også efter behandlingen. Det er fordi, at flåten først dør, når den har optaget en tilstrækkelig mængde af stoffet. Som regel dør flåter cirka 48 timer efter kontakt med Fipronil. Når du har behandlet din hund med Frontline er din hund beskyttet mod flåter i op til 5 uger.

Lopper optager stoffet på samme måde, som flåter. Forskellen er bare, at de levende lopper allerede dør, efter 24 timer i kontakt med stoffet. Din hund er beskyttet mod voksne lopper i op til 2 måneder.

 

Har du spørgsmål om Frontline til hunde?

Det er ikke så mærkeligt, hvis du har spørgsmål til produktet. Heldigvis kan vi fortælle dig alt, du skal vide. Derfor sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Husk altid at læs indlægssedlen grundigt, inden du behandler din hund med Fronline.

Har du spørgsmål til brug af Frontline produkterne, kan du altid kontakte vores kundeservice for vejledning eller http://www.altomfrontline.dk

 

OBS! Vigtig information vedr. køb af Frontline til hunde!

Vi gør opmærksom på, at du skal være fyldt 15 år for at købe Frontline til hunde, da lægemidler ikke må sælges til personer under 15 år.

OLIVERS Petfood er godkendt forhandler af lægemidler. På lægemiddelstyrelsens hjemmeside kan du se listen over alle godkendte forhandlere. Har du spørgsmål til salg af lægemidler, kan du kontakte Lægemiddelstyrelsen:

OBS! Der ydes ikke returret på Frontline.

Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt. Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk

 


Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"


Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS