SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Flåtmiddel / Loppemiderl til hunde - Danmarks bedste priser

Olivers tilbyder de bedste priser på loppemidler til hunde fra branchens mest anerkendte brands.

Nedenfor finder du vores store udvalg af flåt- og loppemidler til hunde. De fleste af produkterne er dobbeltprodukter. Det betyder, at de både forebygger og helbreder, når uheldet allerede er ude. Har du spørgsmål til valg af loppemiddel til din hund, så sidder vores kundeservice klar til at vejlede dig. Du kan også scrolle ned i bunden af siden og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende flåter og lopper på hunde:

Måske er du interesseret i at læse om loppemidler til katte?

 

 Læs nedenstående:

 • Hvorfor får min hund lopper?
 • Hvilket loppemiddel skal jeg vælge?
 • Hvor lever lopper?
 • Hvad er loppers livscyklus?
 • Hvordan dræber jeg lopperne i mit hus?
 • Hvordan kan jeg se, om min hund har lopper?
 • I hvilke årstider får min hund lopper?
 • Hvordan forebygger jeg lopper?

 

Søg rådgivning inden køb af loppemidler til hunde

Når det kommer til loppemidler, er det særdeles vigtigt, at du rådgiver dig hos dyrlæge eller andre med professionelt kendskab til området. Husk altid at læs indlægssedlen grundigt. Loppebid kan føre til forskellige sygdomme som din hund gerne skulle undgå. Du kan læse mere om disse hos dyrlægevagten, men det er f.eks. irriterende kløe, hudproblemer og mere alvorlige infektioner.

God læselyst.

 

OBS! Vigtig information vedr. køb af loppemidler!

Vi gør opmærksom på, at du skal være fyldt 15 år for at købe loppemidler, da lægemidler ikke må sælges til personer under 15 år. OLIVERS petfood er godkendt forhandler af lægemidler. På lægemiddelstyrelsens hjemmeside kan du se listen over alle godkendte forhandlere. Har du spørgsmål til salg af lægemidler, kan du kontakte Lægemiddelstyrelsen:


Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1 
2300 København S

Tlf. 44 88 95 95
https://laegemiddelstyrelsen.dk

 

OBS! Der ydes ikke returret på loppemidler. 
Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt. Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk

 

Hvorfor får din hund lopper?

Lopper er ikke ensbetydende med dårlig hygiejne. Når din hund har lopper, er det i realiteten de såkaldte kattelopper, der er på spil. Du kan se lopperne med det blotte øje, men æggene er så små, at de er tæt på usynlige. Når lopperne først har fundet en god vært (i dette tilfælde din hund), hvor de kan suge blod, vil de sjældent frivilligt forsøge at hoppe på en ny vært. Derfor smitter lopper som oftest, hvis din hund har direkte kontakt med et andet dyr, der er befængt med lopper.

 

Hvilket loppemiddel skal du vælge?

Der findes en lang række forskellige loppemidler til hunde på markedet, og det kan derfor være svært at vælge det rigtige loppemiddel til din hund. Her på siden kan du læse om de mest anerkendte loppemidler til hunde på markedet. Loppemidler til hunde fås blandt andet både som:

 • Piller
 • Loppeshampoo
 • Loppehalsbånd
 • …og væske i pipetter.

 

Da der findes så mange forskellige loppemidler til hunde, skal du altid læse indlægssedlen grundigt inden brug. Alternativt kan du kontakte os og få rådgivning om de forskellige produkter. Bliv også klogere på, hvordan du eksempel kan undgå, at din hund får lopper i fremtiden, hvor lopperne lever – og hvordan du spotter at din hund har lopper.

 

Hvor lever lopper?

Kun 10% af lopperne lever faktisk på din hund. De tilbageværende 90% (loppeæg, larver, pupper, afføring – og selvfølgelig de resterende levende lopper) befinder sig i omgivelserne.

Lopper lever på dyr, og de kan ikke formere sig på os mennesker - hvorfor de heller ikke kan leve længe på dig eller i din bolig. Men lad dig ikke narre. Selvom de levende lopper kræver et værtsdyr, kan deres æg mv. sagtens leve længe i omgivelserne. Lopper kan putte sig forskellige steder, uden du bemærker det. Her er nogle af deres foretrukne levesteder:

 

 • På andre kæledyr og andre vilde dyr såsom hjorte, pindsvin, ræve mv.

 

Her gemmer de sig, når de ikke har et værtsdyr (OBS: som nævnt kan voksne lopper ikke leve her ret længe her):

 

 • På buske og træer, hvor andre dyr som ræve og strejfende katte kommer forbi.
 • Indendørs i tæpper, gulve, puder, sofaer hundekurve- og legetøj.
 • I din bil.
 • I din støvsugerpose.

 

Loppers livscyklus

En loppe lægger typisk 15-50 æg i døgnet. Disse loppeæg falder så af din hund, hvorefter de udklækkes efter 2-10 dage. Af æggene udkommer små larver, der blandt andet lever af skæl, som falder af din hund. Larverne forbliver typisk larver i 14 dages tid. Herefter forpupper larverne sig, og de er færdigudviklede efter omtrent en uge – men de kan ligge i dvale i op til 2 år! Pupperne udklækkes nemlig først, når der sker rystelser – eksempelvis, når mennesker eller dyr går rundt.

Det betyder, at din hund vil blive ved med at have lopper i takt med, at nye æg løbende udklækkes i din bolig – og at disse unge lopper vil søge hen på din hund. I sådanne tilfælde er det en meget langsommelig proces at komme alle lopperne til livs. Det er derfor vigtigt, at du kommer helt af med lopperne i dit hus.

Et loppeindtog starter med, at to lopper lægger hundredvis af æg i løbet af få dage. Et loppemiddel kan forhindre et sådant angreb ved ikke blot at slå de levende lopper ihjel men også ved at ødelægge æg og larver, så der ikke kommer flere til.

 

Sådan dræber du lopperne i dit hus

Har din hund først fået lopper, kan du godt regne med, at lopperne slår sig ned i dit hjem – med mindre du ret hurtigt kommer dem til livs. En grundig rengøring af dit hjem er den bedste måde at komme lopper til livs.

Da loppeæg og pupper kan ligge i husets omgivelser i så lang tid, vil en komplet udryddelse af lopper kræve, at du kontinuerligt behandler din hund med et loppemiddel – ellers vil du med stor sandsynlighed bare få lopper igen og igen. Du skal:

 

 • Vaske så mange tekstiler og dyner som muligt på minimum 60 grader. Alternativt kan det kommes i fryseren i et par uger.
 • Vask gerne hundens legetøj og hundekurv, hvis dette lader sig gøre. Alternativt hæld kogende vand over eller læg det i fryseren i et par uger. Da loppernes kropsvæske minder meget om bilers kølervæske, kræver det lang tid i fryser, før lopperne, loppeæg, pubber mv. vil dø.
 • Støvsug alle kroge og især rum mellem dine gulvbrædder grundigt.
 • Husk at lopperne godt kan finde på at lægge æg i støvsugerposen. Derfor er det vigtigt, at du enten skifter posen – eller at du lægger den i fryseren i et par uger.
 • Husk også at rengøre bilen grundigt, hvis du transporterer hunden her.

 

Sådan kan de se, om din hund har lopper

Udover at din hund vil klø sig, er der andre måder, hvorpå du kan finde ud af, om din hund har lopper. Du kan se loppernes ekskrementer i hundens pels. Ekskrementerne ligner kaffegrums og er særligt synlige de steder, hvor hunden ikke har så meget pels – eksempelvis på maven. Oplever du små bid på kroppen, der minder lidt om små kløende myggestik, kan det være lopper. Modsat myggestik, vil loppebid ofte fremkomme flere gange i samme område. Det betyder, at du vil have 3-5 bid samlet i grupper på din krop.  

 

Hvornår er det højsæson for lopper?

Lopper kan ikke leve i frostvejr, og derfor vil hunde være mindre plagede i de koldeste vintermåneder. Dette er dog med mindre, at du har lopper indendørs. Her er det vigtigt at minde om, at du bør forebygge loppeangreb - fremfor bare at bekæmpe dem, når de først er der.

 

Forebyg loppeangreb på din hund

Vi anbefaler, at du altid forebygger loppeangreb på din hund, da det ellers hurtigt kan blive det rene mareridt at komme lopperne til livs, når de først for alvor har slået sig ned. Dette kan du gøre med et af vores mange loppemidler til hunde.

Vask jævnligt dine tekstiler og din hunds sovested i de lune måneder. Undgå at lade din hund komme i kontakt med pindsvin, gadekatte eller andre vilde dyr. Husk at behandle alle kæledyr i husstanden. Du kan ikke drukne lopperne på din hund ved at lade hunden bade i havet eller lignende – det er en skrøne!

 

Hvor lang tid tager det at komme af med lopper på din hund?

Det afhænger meget af omfanget, hvor lang tid det tager at komme lopperne på din hund til livs. Som vi ved, kan loppeæggene ligge i dvale i flere år, så du skal sørge for løbende at behandle din hund med loppemiddel for at dræbe livscyklussen for lopperne, der ikke kan leve på mennesker eller i omgivelserne i længere tid (Se afsnit om loppers livscyklus længere oppe). Er du grundig med rengøring mv. kan du regne med at komme alle lopper til livs i løbet af 3-4 måneder.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS