Loppe- og flåtmidler

Nedenfor finder du vores store udvalg af loppemidler til hunde. De fleste af produkterne er dobbeltprodukter, så de både beskytter mod lopper og flåter og både forebygger og helbreder, hvis uheldet allerede er ude og din hund har fået lopper.  

Kom af med lopper med det rigtige hundeloppemiddel

Hvor lever lopperne? Du kan måske ikke se dem, men de er der! Lopper kan putte sig forskellige steder uden du nogensinde finder ud af det. Her er nogle af deres foretrukne gemmesteder:

  • På andre kæledyr og dyr.
  • På buske og træer i din have hvor andre dyr som ræve og strejfende katte kommer forbi.
  • Og indendørs i tæpper, gulve, pudder og sofaer.

Det er derfor, du har brug for et loppemiddel til din hund. Ellers bliver den ramt før eller siden. Et loppeindtog starter med, at to lopper lægger hundredvis af æg i løbet af få dage. Et loppemiddel kan forhindre et sådant angreb ved ikke blot at slå de levende lopper ihjel men også ved at ødelægge æg og larver, så der ikke kommer flere til.

Loppebid kan føre til forskellige sygdomme som din hund gerne skulle undgå. Du kan læse mere om disse hos dyrlægevagten, men det er f.eks. irriterende kløe, hudproblemer og mere alvorlige infektioner.

Sådan kan du selv forhindre loppeudbrud på din hund

For at forhindre et loppeangreb på din hund er der forskellige ting, du selv kan gøre i dit hjem og udenfor:

  • Du bør vaske din hunds tæpper i varmt vand og tørre dem i tørretumbleren ved høj temperatur, så æg og larver slås ihjel.
  • Du må også svinge støvsugeren regelmæssigt, især de steder – gulvtæpper og møbler – hvor din hund godt kan lide at opholde sig.
  • Sørg for at udendørs skraldespande ikke er utætte, så de ikke tiltrækker andre dyr – ræve og katte – der kan være inficeret og på den måde smitte din hund.

 Kom i gang nu med at forebygge mod lopper og flåter med et loppemiddel til din hund.

Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"