Loppe og flåtmidler til hunde - til Danmarks bedste priser

Olivers tilbyder de bedste priser på loppe og flåtmidler, fra branchens bedste mærker. 

Nedenfor finder du vores store udvalg af loppemidler til hunde. De fleste af produkterne er dobbeltprodukter, så de både beskytter mod lopper og flåter og både forebygger og helbreder, hvis uheldet allerede er ude og din hund har fået lopper.

Har du spørgsmål til valg af loppe og flåtmidler til hunde, så sidder vores kundeservice til vejlede dig fra mandag til fredag.

OBS! Vigtig information vedr. køb af loppemidler!

Vi gør opmærksom på, at du skal være fyldt 15 år for at købe loppemidler, da lægemidler ikke må sælges til personer under 15 år. OLIVERS petfood er godkendt forhandler af lægemidler. På lægemiddelstyrelsens hjemmeside kan du se listen over alle godkendte forhandlere. Har du spørgsmål til salg af lægemidler, kan du kontakte Lægemiddelstyrelsen:


Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1 
2300 København S

Tlf. 44 88 95 95
https://laegemiddelstyrelsen.dk

 

OBS! Der ydes ikke returret på loppemidler. 
Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt. Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk

 

Kom af med lopper med det rigtige hundeloppemiddel

Hvor lever lopperne? Du kan måske ikke se dem, men de er der! Lopper kan putte sig forskellige steder uden du nogensinde finder ud af det. Her er nogle af deres foretrukne gemmesteder:

  • På andre kæledyr og dyr.
  • På buske og træer i din have hvor andre dyr som ræve og strejfende katte kommer forbi.
  • Og indendørs i tæpper, gulve, pudder og sofaer.

Det er derfor, du har brug for et loppemiddel til din hund. Ellers bliver den ramt før eller siden. Et loppeindtog starter med, at to lopper lægger hundredvis af æg i løbet af få dage. Et loppemiddel kan forhindre et sådant angreb ved ikke blot at slå de levende lopper ihjel men også ved at ødelægge æg og larver, så der ikke kommer flere til.

Loppebid kan føre til forskellige sygdomme som din hund gerne skulle undgå. Du kan læse mere om disse hos dyrlægevagten, men det er f.eks. irriterende kløe, hudproblemer og mere alvorlige infektioner.

 

Sådan kan du selv forhindre loppeudbrud på din hund

For at forhindre et loppeangreb på din hund er der forskellige ting, du selv kan gøre i dit hjem og udenfor:

  • Du bør vaske din hunds tæpper i varmt vand og tørre dem i tørretumbleren ved høj temperatur, så æg og larver slås ihjel.
  • Du må også svinge støvsugeren regelmæssigt, især de steder – gulvtæpper og møbler – hvor din hund godt kan lide at opholde sig.
  • Sørg for at udendørs skraldespande ikke er utætte, så de ikke tiltrækker andre dyr – ræve og katte – der kan være inficeret og på den måde smitte din hund.

 Kom i gang nu med at forebygge mod lopper og flåter med et loppemiddel til din hund.