SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundebørster / Hundekamme

God pelspleje kræver de rigtige børster og kamme. Her kan du se vores udvalg af børster og kamme, så du nemt kan holde din hunds pels blød og glat. Vi har børster og kamme til enhver alder, race og behov. Hos Olivers gør vi det nemt for dig at give din hund den blødeste, dejligste og mest velplejede pels.

En dejlig blød pels kræver pleje og pasning. Hos Olivers mener vi, at din hund fortjener den allerbedste pleje. Det kan være en god ide at oparbejde en god plejerutine, allerede fra hunden er hvalp. Det er i hvalpetiden, at hundens pels har oftest brug for grundig pleje, men uanset race og alder, er jævnlig pelspleje altid en god ide. Den korrekte pelspasning afhænger af hundens alder og pelstype. Nogle racer kræver mere pleje end andre.

Puddelhundene er én af de racer, som ikke har underuld og derfor fælder mindre, men på grund af de tætte krøller, kræver pelsen megen pleje. De mange forskellige pasningsbehov kræver forskellige redskaber. Vi har et stort udvalg af børster og kamme til både langt, kort eller krøllet pels. Vi har vaskebørster, loppe- og lusekamme. Vi har også forskellige typer massagebørster. Uanset hvad din hund trænger til, om det er pelspleje eller forkælelse, så vi har børster og kamme til al slags pels.

 

Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS