SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundeartikler - Kvalitet til skarpe online priser

Hos OLIVERS går vi målrettet efter kvalitet, når vi udvælger hundeartikler. OLIVERS har eksisteret siden 1998 og har derfor mange års erfaring med at finde de allerbedste hundeartikler af god kvalitet, samt sikre at du får den bedste rådgivning på området.

Eksempelvis kan du på vores website under "Tips & guides" læse relevante artikler fra vores dyrlæge om alt fra allergi til overvægt, længere artikler om træning og adfærd samt ikke mindst gode tips til, hvordan du sikrer dig at din hund har et godt hundeliv.
Vi har et bredt udvalg af hundeartikler og søger hele tiden efter nye produkter til din hund, som ikke bare er funktionelle, men også er af god kvalitet og i et flot design. Uanset om du søger kvalitetsfoder uden korn, fedtfattige og tandrensende godbidder, loppemiddel, olie til din hunds pels eller en blød hundekurv m.m. er vi i OLIVERS dedikeret til hjælpe dig med at finde det.
 

Læs mere

Alt hvad hunden begærer af hundeartikler

OLIVERS er den ultimative online shop for hundeartikler til en god pris og med levering lige til døren. Gå på opdagelse på vores website og se alle gode tilbud. Vi har helt sikkert også noget, der passer til dig og din hund.

Vi har alt inden for hundefoder, hvad enten du har en lille eller en stor hund. En hund med allergi eller en overvægtig hund. Eller måske en hund der skal have et kornfrit produkt. Er du i tvivl om du skal skifte mærke eller hvilket foder du skal købe, der passer din hund bedst, kan du altid bestille en prøvepose.

OLIVERS har også godbidder til det hele. Hvad enten du har behov for at købe godbidder til træning, godbidder der er allergivenlige eller fedtfattige, fyldte kødben, hundetandpasta m.m.

Du kan også købe hundeshampoo, loppemiddel, potepleje, børster til kort- og langhåret hunde – alt sammen til levering inden for 1-3 dage.

OLIVERS har også et stor udvalg af hundeseler, hundesnore, transportbure, madskåle, hundesenge m.m. alt sammen både til små såvel som store hunde. Derudover sælger vi også hundelegetøj, fx. robuste pivedyr i latex eller plys samt aktiveringslegetøj, der stimulerer din hunds nysgerrighed og giver udfordringer til mange timer. Alle hunde har brug for at blive mentalt stimuleret og aktiveret og med et aktivitetslegetøj, er der masser muligheder for at aktivere din hund selv i en travl hverdag.

Pakkeløsninger til alle slags hunde

Vi sælger også forskellige pakkeløsninger som fx. hvalpepakker, hvor du vælger om din hvalpepakke er til en stor eller lille hund eller en kombi-pakke, hvor du vælger, om du fx. skal have en startpakke til en kræsen hund eller måske en startpakke til hunden med allergi.

Vi har løbende hundeartikler på tilbud, så husk endelig at tjekke fanen "Tilbud" under menuen i venstre side. Her finder du vores aktuelle tilbudsvarer.

OLIVERS fører foruden sit eget foder- og godbidsmærke også diverse brands inden for hundeartikler. Eksempelvis kan du vælge mellem flere brands, når du køber loppemiddel, hundesnor og –seler m.m.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS