LIGE NU! KØB 2 x 8 ELLER 12KG OLIVERS FODER, OG SPAR OP TIL 35%

Hundeudstyr

Wild Wash er en eksklusiv serie af naturlige plejeprodukter til hund og kat udviklet og produceret i England – med fokus på luksus og velvære for både kæledyr og ejer. Produkterne kendetegnes ved deres lækre og blide dufte samt de nøje udvalgte naturlige ingredienser med særligt plejende og nærende egenskaber. Alle produkter er håndlavede og anvender naturlige ingredienser, som vi kender fra luksus-plejeserier til mennesker, og som har hver deres særlige funktion.
Wild Wash produkterne indeholder ingen parabener, pthalater, phosfater, sulfater eller andre skadelige stoffer. Der anvendes kun 100% rene essentielle olier – ingen syntetiske eller semi-syntetiske dufte. Og med Wild Wash har du garanti for, at der ikke er lavet dyreforsøg i forbindelse med hverken produkterne eller de enkelte ingredienser.

Hos OLIVERS finder du et stort udvalg af hundelegetøj og hundeudstyr i god kvalitet. Vores sortiment kommer i mange forskellige former, farver og materialer til store såvel som små hunde. 

Hundeudstyr holder din hund sund og rask

Din hund elsker at lege – både med andre hunde, dig og sig selv. Legetøj er derfor et must, når du har hund, så den ikke selv finder på sjove alternativer såsom at bide i dine sko etc. Det er vigtigt, at din hund altid kan finde noget at lege med, så den ikke bliver ”for kreativ”.

Læs mere

Stort sortiment af hundeudstyr

Der er alt fra HYPER HYPER FLING BOLDKASTER til at kaste tennisbolden langt, solide gummibolde med tyk hale så de hopper og ruller uregelmæssigt, bløde frisbee af mærket ROGZ YOTS FRISBEE i bidevenligt materiale, solidt aktiveringsreb med knuder som din hund kan tygge og trække i til sjove pivedyr i latex. Der er også bløde tøjdyr til hunden, der elsker at bære det varsomt i munden. Det meste legetøj fra OLIVER’s er lavet i materiale, der kan tåle at blive vasket.

Styrk hundens psyke med hundeudstyr

Aktiviteter, der stimulerer hunden mentalt, kan udføres både inden- og udenfor. Hvis vejret er dårligt kan du med fordel tage gåturens mentale øvelser med ind i stuen, hvor hunden ikke bliver forstyrret af fx forbipasserende hunde. Din hund bliver hurtigere træt ved mental aktivering, så læg ikke for hårdt ud. Start gerne med få minutter ad gangen og øg gradvis. OLIVER’S har meget forskelligt hundeudstyr, som vil stimulere din hund mentalt bl.a. KONG ORIGINAL, som er et robust legetøj i naturgummi, som hopper uforudsigelig i apporteringslege og kan fyldes med godbidder. Det er vigtigt, at du som hundeejer tager ansvar for din hunds udstyr og tjekker, at det fx ikke sprækker, mangler et stykke eller er itu på anden vis. Sørg også for jævnligt at rengøre din hunds legetøj ikke mindst, hvis du har puttet godbidder m.m. i det. Endeligt er det en god ide at købe hundelegetøj i den rigtige størrelse, for hvis det er for småt, kan det blive slugt og i værste fald medføre kvælning og skader på mave og tarme. 

Om Wild Wash shampooer
Alle Wild Wash shampooer er baseret på soyabønne olie, der er kendt for sine blødgørende og irritationshæmmende egenskaber. Shampooerne er ligeledes tilsat ”Neem” ekstrakt, som forebygger skæl og lægger en dæmper på hudproblemer. ”Neem” ekstrakt efterlader pelsen ren, skinnende og fyldig – og virker samtidig naturligt afskrækkende på lopper, flåter og andet utøj.
Produkterne er også tilsat søgræs, der er en af de mest næringsrige planter, der findes, og som tilfører produkterne en bred vifte af vitaminer og mineraler, der bidrager til en sund hud og pels.
Herudover indeholder alle produkter Aloe Vera, der nærer huden samtidig med at det blødgører, heler og reparerer huden. Aloe Vera har også irritationshæmmende og antiseptiske egenskaber, der beroliger huden. 
Til grundopskriften tilføjes dernæst de active naturlige ingredienser, som giver hver shampoo sine særlige egenskaber og duft. Der bruges kun 100% rene essentielle olier i produkterne – i en koncentration på 1,5% - den høje koncentration giver ikke bare produkterne deres helt fantastiske duft, men gør også at shampooen virker effektivt i forhold til dens specifikke formål.
Alle Wild Wash shampooer har en pH værdi, der er afbalanceret til hunde- og kattes særligt følsomme hud. pH-værdien på Wild Wash shampooer ligger mellem 5,5 og 7,5.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS