SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundeskåle

Er du på jagt efter en madskål eller en vandskål til din hund? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har udvalgt de bedste hundeskåle fra de førende producenter, så der helt sikkert er en mad- eller vandskål, der falder i din (og din hunds) smag.

 

 

hundefoder og hundemad

 

Tilbud på hundeskåle – Spar op til 40% ift. vejledende udsalgspris!

Du kan spare mange penge ved at købe hundeskåle hos os. Udover at vi løbende fører særdeles gode tilbud, har du mulighed for at købe hundeskålene til særligt fordelagtige priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS. Som medlem sparer du op mod 30% i forhold til vejledende udsalgspris! Vi lover desuden kompetent rådgivning og hurtig levering af skålene.

 

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af hundeskåle nedenfor – eller scroll længere ned og bliv klogere på, de forskellige hundeskåles fordele.

 

 

Vælg den rigtige hundeskål

Når vi udvælger produkter til vores sortiment, går vi op i den mindste detalje. Alle vores produkter er nøje udvalgt på baggrund af vores erfaring og vores store passion for hunde. Der er flere ting, som skal gå op i en højere enhed, når du skal vælge den rigtige hundeskål til din hund. Dels skal funktionen leve op til din hunds behov – og dels skal den passe ind i din øvrige indretning.
Der er heldigvis hundeskåle til enhver smag. Lad os gennemgå hvad du skal overveje ved de forskellige madskåle og vandskåle til hunde her på siden.

 

Hundeskålens materiale

Hundeskålens materiale har betydning i forhold til flere ting. Hvis du fodrer din hund med vådfoder, stiller det større krav til rengøring af din hunds madskål. Umiddelbart kan det lyde som en mindre detalje (og det er det også for mange), men hvis du ikke vælger en madskål, der er let at rengøre, kan det måske føre til store irritationer, når du dagligt skal bruge tid på at få madskålen ren. Vi anbefaler i sådanne tilfælde en hundeskål, der er let at rengøre. En sådan hundeskål er ikke kantet i bunden, og den er ikke inddelt i midten (ligesom eksempelvis Hunters Skål ”Slow feeding”). Nogle hunde er dog så madglade, at de ikke efterlader så meget som en dråbe i hundeskålen – og så er dette selvfølgelig ikke et problem.  

Gå efter et hårdført materiale, hvis du ønsker at skålen skal holde i mange år. Rustfrit stål er her et godt valg.

 

Hundeskålens højde og vægt

Nogle seniorhunde oplever ryg- og nakkeproblemer. Er dette tilfældet for din hund, kan du overveje at købe et foderstativ, der hæver hundeskålene fra jorden. Vi kan blandt andet anbefale denne justerbare stander. Som navnet antyder, kan du justere højden på foderskålen, så den passer perfekt til din hund.

Måske har du en meget madglad hund? Nogle hunderacer (f.eks. en labrador retriever) er så madglade, at de kurrer hundeskålen rundt på gulvet for at kunne slubre så meget mad ned som overhovedet muligt – og så hurtigt som overhovedet muligt :-). Er dette et karaktertræk hos din hund, kan du vælge en foderskål med silikonebeklædning under skålen. Silikonen fastholder hundeskålen, hvilket gør det sværere for din hund at køre den rundt på gulvet.

Du kan også vælge at købe et underlag til vand og madskåle fra Ruffwear Basecamp. Underlaget er omkranset af en lille kant, hvilket også gør det sværere for din hund at flytte rundt på skålen. Sidst men ikke mindst, kan du vælge en hundeskål, der har en vis tyngde. En tung hundeskål er selvsagt sværere at kurre rundt end en hundeskål, der stort set ikke vejer noget som helst.

 

Hundeskål til aktivering

Vi har madskåle til hunde, der er formet som labyrinter eller med små toppe, hvilket aktiverer hundens oprindelige behov for at søge efter maden. Dengang vores firbenede bedste ven stadig levede frit i naturen, skulle den selv finde bytte frit ude i naturen. Der var med andre ord ikke nogen, som troligt serverede maden foran dens snude hver eneste dag. Det ligger derfor dybt i hundes natur, at de skal søge efter føde. Vi kan anbefale denne madskål fra Northmate. Her bruger hunden energi på at få fat i maden. Det kan dog være svært for hunde med korte snyder (særligt hunderacer som mops), at få fat til hundemaden i en sådan hundeskål. Her kan vi anbefale denne Dogmaze madskål fra Buster i grå.
Vælger du disse madskåle til din hund, vil den skulle bruge en masse energi på at få fat i maden, og det vil aktivere og stimulere hunden positivt.


Til hunde der er meget alene

Denne type hundeskåle kan også bruges i andre sammenhænge. Den kan blandt andet aktivere hunde, der skal være mange timer alene. På den måde får de brugt hovedet, og risikoen for at de bliver understimulerede og frustrerede, mindskes.

 

Til hunde der spiser hurtigt

Har du en hund, der spiser meget hurtigt, kan disse foderskåle også være en god idé. Hunde der sluger maden på et splitsekund dels få forstoppelse – men de vil heller ikke opleve mæthed. Vi kender det selv. Hvis vi spiser for hurtigt, når vi ikke at registrere mætheden, og vi vil derfor også føle os sultne efter måltidet.

Vi kan stærkt anbefale disse madskåle, da de har en masse gode egenskaber, som kan være gavnlige i mange sammenhænge!

 

Alternativer

Som et alternativ til hundeskålene, kan du også smide hundefoderet i haven, eller når I er på gåtur. Dette er også en fin måde at lade hunden søge efter maden. Du kan også købe noget rigtig godt hundelegetøj, der aktiverer din hund.

 

Hundeskåle der er passer til din hunderace

Som vi allerede har været lidt inde på, er der visse hundeskåle, du skal undgå, hvis din hund har en kort snude. Det er blandt andet hundeskålene, som vi nævner ovenfor, men det gælder også generelt hundeskåle, der er for dybe. Her skal du modsat vælge en madskål til din hund, der er flad, så din hund stadig vil kunne trække vejret, imens den spiser.

Både din hunds vandskål og madskål kan med fordel være flade, hvis du har en lidt nervøs hund. Der er nemlig flere hunde, som er utrygge ved at spise og drikke af hundeskåle, der har høje kanter. Det skyldes, at hundenes udsyn er begrænset, og deres urinstinkt træder i kraft, hvor de bliver utrygge, fordi de ikke kan forsvare sig, hvis der er ”fare på færde”. I sådanne tilfælde kan det blive nødvendigt at servere maden direkte på en måtte.

Har du en hunderace med lange øre som f.eks. en Cocker Spaniel ved du også, at det kan være virkelig irriterende, når din hunds ører bliver fedtet helt til efter hvert måltid. Det er både ulækkert og lugtende, men det er også synd for hunden, da der langt hurtigere opstår knuder i pelsen på ørene. Her vil vi anbefale dig en dyb hundeskål, der holder ørene væk fra maden.

 

Hundeskåle til dig, der er på farten

Hvis dig og din hund tit er på farten, er det ikke alle, som har det godt med, at du låner tallerkener rundt omkring til at kunne servere mad eller godbidder til din hund. Heldigvis er der lavet madskåle til hunde, som gør det let og bekvemt for dig at have hundeskålen med på farten. Vi anbefaler, at du investerer i en sammenklappelig hundeskål. Den kan ganske enkelt foldes sammen, så den ingenting fylder i tasken. Prøv denne fleksible hundeskål

Er din hund tit med i bilen ved du også, at der hurtigt kan komme vand og mad rundt i bilen. Her kan vi anbefale en madskål- og vandskål, hvor udformningen gør, at der ikke spildes. Prøv denne spildfri mad- og vandskål. Klikker du på linket, kan du se en video af, hvordan hundeskålen fungerer. p

 

Hundeskåle med flot design

Selvom hundeskålenes funktionalitet er det vigtigste, så gør det dog absolut ingen skade, hvis hundeskålene også er pæne. Derfor tilbyder vi hundeskåle i flot design, så de kan passe ind i dit tjekkede hjem. Se blandt andet denne diamantformede hundeskål ”Hunter Melamin Kimberley i sort” eller denne hundeskål i smukt design lavet af rustfrit stål ”Red dingo”. Begge hundeskåle er eksempler på, at madskåle og vandskåle til hunde sagtens kan være i et flot design – og at funktionalitet og design godt kan gå hånd-i-hånd.

 

Søg rådgivning om hundeskåle hos os

Er du på jagt efter den perfekte nye foderskål til din hund? Måske har du andre spørgsmål generelt til hundeudstyr eller hundeadfærd? Uanset hvad vil vi rigtig gerne klæde alle vores kunder så godt på som muligt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Det siger vores kunder om OLIVERS:

 

***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS