Hundeskåle

Er du på jagt efter en madskål eller en vandskål til din hund? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har udvalgt de bedste hundeskåle fra de førende producenter, så der helt sikkert er en mad- eller vandskål, der falder i din (og din hunds) smag.

Tilbud på hundeskåle – Spar op til 30% ift. vejledende udsalgspris!

Du kan spare mange penge ved at købe hundeskåle hos os. Udover at vi løbende fører særdeles gode tilbud, har du mulighed for at købe hundeskålene til særligt fordelagtige priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS. Som medlem sparer du op mod 30% i forhold til vejledende udsalgspris! Vi lover desuden kompetent rådgivning og hurtig levering af skålene.


Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af hundeskåle nedenfor – eller scroll længere ned og bliv klogere på, de forskellige hundeskåles fordele.
God fornøjelse.

 –

Læs mere


Det siger vores kunder om OLIVERS:


***** Helena Skriver, OLIVERS kunde: "I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet"

"I sælger foder, legetøj og godbidder af høj kvalitet. Jeres service er i top, I er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning hvis der opstår tvivl. Og så skal i ha et kæmpe tak for at sende en gave med når jeg bestiller ved jer, det gør det til en leg for hundene og hjælpe med at pakke op. 'love in a bag' det kan ikke siges mere rigtig!

Helena Skriver"


***** Mette Finnedal Hansen, OLIVERS kunde: "Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger"

"Rigtig lækker og tilsyneladende velsmagende hundemad. Lige så lækre godbidder. Rigtig gode priser og endnu bedre rabatordninger. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice ved behov.

Mette Finnedal Hansen"


***** Lene Rewers, OLIVERS kunde: "Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør"

"Kvalitet jeg kan stå inde for. Godt udvalg, både i foder og andet tilbehør. God service og kompetente medarbejdere.

Lene Rewers"