FÅ ET GRATIS GAVEKORT PÅ 100 V. KØB FOR OVER 500,-

Hundedækken – Se udvalget af tøj og jakker til hunde | DK's bedste priser!

Hundefrakker, hundejakker, hundedækkener, hundetøj – kært barn har mange navne, men hvis du ønsker, at din hund skal holde varmen, er du kommet til det rigtige sted! Her har vi nemlig udvalgt de bedste produkter fra de førende producenter, så der helt sikkert er et hundedækken, der falder i din (og din hunds) smag. Vi guider dig igennem de mange muligheder her på siden, så læs videre og bliv klogere på de forskellige produkter.

 

Tilbud på hundedækkener – Spar op til 30% ift. vejledende udsalgspris!

Du kan spare mange penge ved at købe din hundejakke hos os. Udover at vi løbende fører gode tilbud på alt vores tøj til hunde, har du også mulighed for at købe hundejakker til ekstra gode priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS. Hvis du er medlem, kan du faktisk spare mere end 30% i forhold til vejledende udsalgspris! Derudover er du sikret løbende rådgivning og hurtig levering af tøjet ved at købe dem hos os. 

Vælg det rigtige hundedækken

Det rigtige hundedækken afhænger af din hunds race, alder, pels og størrelse. Der er stor forskel på, hvad hunde har brug for, men alle hunde har brug for tøj, der kan hjælpe dem med at holde varmen ind imellem. Det er dermed en misforståelse, at hunde med meget pels ikke behøver tøj, der kan hjælpe dem med at holde varmen.

Vi tilbyder en lang række forskellige hundefrakker, der alle er behagelige at have på, og de passer hver især perfekt ved flere lejligheder.

 

Hundejakker der hjælper din hund med at holde varmen

Særligt i de kolde vintermåneder er der flere hunderacer, som har problemer med at holde varmen. Disse hunde har stor sandsynlighed for at blive syge. Det vil vi gerne undgå. Derfor tilbyder vi vinterjakker til hunde, som sikrer en stabil kropstemperatur i de kolde vintermåneder. Det er særligt de vigtigste muskelgrupper, der skal holdes varme såsom f.eks. hundens bryst og følsomme områder omkring maven. Vi sælger hundejakker, der både hjælper hunden med at holde varmen og samtidig er vind- og vandtætte.

Det er særligt hunde, der ikke har underuld, som fryser meget, når det er koldt. Alle hunde skal undgå våd pels, da det selvsagt også øger risiko for, at hunden vil fryse. Vi kan anbefale denne ”Hurtta Summit-parka”, som er en effektiv hundejakke med termoisolering.

 

Hundedækken til regn

Hvis din hund ikke skal fryse, bør du vælge et hundedækken, der er vandafvisende. Vi har mange gode regnjakker til hunde her på siden, og vi kan blandt andet anbefale denne ”Solid regnjakke”, som har en vandtæt lynlås i ryggen.  Dette hundedækken er vandtæt og vindtæt og den har en ekstra høj krave, der hjælper den med at holde varmen.

 

Hundedækken til mørke

Mange af vores hundedækkener lyser op i mørket, hvilket kan være rigtig smart, hvis din hund færdes frit i områder, hvor der kan køre biler. Gå efter et hundedækken med reflekser, hvis du ønsker, at din hunds dækken skal lyses op af billygter.

 

Hundedækken til den aktive hund

Med mørke og kulde hører også regn og sne – og det betyder, at hundejakken hurtigt bliver meget beskidt. Flere af vores hundejakker kan maskinvaskes på 40 grader. Vi kan blandt andet anbefale dette hundedækken ”Black Pepper fra Buster”.

Tænk i slidstyrke, når du skal vælge et hundedækken, hvis din hund er meget aktiv – hvis den eksempelvis ofte løber frit i skoven. Her er denne vinterjakke et godt bud.  Tal med os, hvis du er i tvivl om, hvilken hundejakke du skal vælge.

Skal du træne med din hund udenfor, skal du vælge en hundefrakke, der sikrer maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Det er også vigtigt, at hundejakken er åndbar, så hunden ikke bliver overophedet.

Hundejakken skal sidde tæt, men den skal ikke stramme.

 

Din hunds størrelse

Det skal være behageligt at have på. Tænk i pasform. En gravhund skal have en anden jakke end en bulldog. Flere af vores hundedækkener kan tilpasses i størrelse med elastik. Det betyder, at hundedækkenet kan sidde tæt på din hunds krop – så din hund dermed kan holde varmen. De fleste af vores hundejakker fås i forskellige størrelser.

 

Søg rådgivning om hundehalsbånd hos os

Spørg os til råds, hvis du er i tvivl om, hvilket hundedækken du skal vælge. Der er mange ting, du skal tage stilling til i forhold til størrelsen på jakken, og vi rådgiver dig gerne i forhold til de mål, som du skal tage af din hund.

Måske har du andre spørgsmål generelt til hundeudstyr eller hundeadfærd? Uanset hvad vil vi rigtig gerne klæde alle vores kunder så godt på som muligt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS