Back on track hugo netdækken

Netdækken - Nemt at ligge på hunden - Fantastisk pasform
Back on tracks netdækken i den nye model "Hugo" dækken er dejlig nemt og lige at ligge på hunden, enten over hovedet på hunden, eller med at lukke det i fronten. Denne model er lidt forskellige fra Back on tracks klassiske netd&ael...
Læs mere
312,80 kr Club OLIVERS medlemspris

Fra 368,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.


  • Du sparer 30% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 50% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.

* Skal udfyldes

Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Back on tracks netdækken i den nye model "Hugo" dækken er dejlig nemt og lige at ligge på hunden, enten over hovedet på hunden, eller med at lukke det i fronten. Denne model er lidt forskellige fra Back on tracks klassiske netdækken, da mavebæltet har en let bue, så det kan vende begge veje afhængig af, om din hund er en han eller en tæve - og mavebæltet kan også tages helt af, hvis det er ønskes.

Back on tracks netdækkener er lette og smidige med en fantastisk pasform. Også hunde, der sjældent sætter pris på at være påklædt, plejer at kunne lide dette lette dækken. Takket være Welltex-foret kan hunden holde varmen uden at blive overophedet. Det udvendige stof består af et tyndt net for maksimal transport af fugt. Det kan med fordel bruges under andre dækkener, eller hvis man vil have et tyndt og smidigt dækken efter træning, efter bad eller hvis regnen har gjort hunden våd.

Varenr.: HUGO Netdækken

Funktion:
Alle Back on tracks produkter er fremstillet af Welltex, et materiale der giver en varmende, behagelig fornemmelse. Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene smeltes keramiske partikler ind i trådene. De keramiske partikler sender varmen tilbage til kroppen. Varmen, der sendes tilbage, består af langbølget varmebestråling, hvilket er det samme som langbølget infrarød bestråling. For at opnå den bedste effekt, er det vigtigt at stoffet ligger nær ved hundens pels. Grunden til dette er, at det skal have mulighed for at reflektere kropsvarmen. Funktionen bygger på at jo mere varme hunden selv producerer, desto mere effekt giver produktet. Derfor er det godt at bruge Back on Tracks produkter ved opvarmning, træning og anden fysisk aktivitet. Stoffet føles varmt og behageligt. Back on Track kan bruges til at opvarme muskler inden træning, men det vigtigste er evnen til at forebygge skader.

Brugsvejledning:

Alle Back on Track produkter skal bruges gradvis i begyndelsen. Brug højst produktet i 4 timer de første 2-3 dage. Efter introduktionsperioden kan man øge forbruget til mindst 8 timer pr. døgn for at opnå den bedste Back on Track effekt. Ved brug af produkterne i længere tid bør man holde pause regelmæssigt. Brug kun produktet i overensstemmelse med instruktionerne og ikke ved drægtighed.

Back on Track produkterne kan maskinvaskes ved 30 grader med mildt vaskemiddel uden blegemiddel. Brug ikke skyllemiddel. Må ikke tørretumles.

Størrelsesguide:
XS - 38 cm
S - 40 cm 
M - 43 cm 
L - 46 cm 
XL - 49 cm

Dækkenets mål angiver afstand fra nakke til halerod. Mål derfor afstanden fra halsbåndet til halerod for at finde din hunds størrelse. Husk, at de opgivne mål i tabellen nedenfor kun er en retningslinie for de forskellige racer. Mål altid din hund for at finde den helt korrekte størrelse.

HUGO Netdækken størrelsesguide

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan ikke kombineres med Club Olivers rabatten.