Back on track vinterdækken til hund

Vinterdækken - Perfekt pasform - Vandafvisende
Den udmærkede pasform på Back on Tracks forede dækken beskytter hundens vigtigste muskelgrupper og det følsomme område omkring maven. Takket være Weltex-foret kan hunden holde varmen, uden at den bliver overophedet. D...
Læs mere
385,90 kr Club OLIVERS medlemspris

Fra 454,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.


  • Du sparer 30% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 50% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.

* Skal udfyldes

Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Den udmærkede pasform på Back on Tracks forede dækken beskytter hundens vigtigste muskelgrupper og det følsomme område omkring maven. Takket være Weltex-foret kan hunden holde varmen, uden at den bliver overophedet.

Det udvendige stof er syet af vandafvisende polyester med høj åndbarhed. Størrelsen kan justeres i nakken og foran for optimal pasform. Dækkenet har elastiske benstroppe bagtil, hul ved nakken til hundesnoren og åbning med lynlås til halen. Dækkenet er også udrustet med reflekser på siderne for din og hundens sikkerhed.

Fås fra str. 34-70. Se størrelsesguide under "Fakta". Dækkenets mål angiver afstand fra nakke til halerod.

Varenr.: Back on Track vinterdækken til hund

Funktion:
Alle Back on Tracks produkter er fremstillet af Welltex, et materiale der giver en varmende, behagelig fornemmelse. Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene smeltes keramiske partikler ind i trådene. De keramiske partikler sender varmen tilbage til kroppen. Varmen, der sendes tilbage, består af langbølget varmebestråling, hvilket er det samme som langbølget infrarød bestråling. For at opnå den bedste effekt, er det vigtigt at stoffet ligger nær ved hundens pels. Grunden til dette er, at det skal have mulighed for at reflektere kropsvarmen. Funktionen bygger på at jo mere varme hunden selv producerer, desto mere effekt giver produktet. Derfor er det godt at bruge Back on Tracks produkter ved opvarmning, træning og anden fysisk aktivitet. Stoffet føles varmt og behageligt. Back on Track kan bruges til at opvarme muskler inden træning, men det vigtigste er evnen til at forebygge skader.

Brugsvejledning:
Alle Back on Track produkter skal bruges gradvis i begyndelsen. Brug højst produktet i 4 timer de første 2-3 dage. Efter introduktionsperioden kan man øge forbruget til mindst 8 timer pr. døgn for at opnå den bedste Back on Track effekt. Ved brug af produkterne i længere tid bør man holde pause regelmæssigt. Brug kun produktet i overensstemmelse med instruktionerne og ikke ved drægtighed.

Back on Track produkterne kan maskinvaskes ved 30 grader med mildt vaskemiddel uden blegemiddel. Brug ikke skyllemiddel. Må ikke tørretumles.

Størrelsesguide:

Dækkenets mål angiver afstand fra nakke til halerod. Mål derfor afstanden fra halsbåndet til halerod for at finde din hunds størrelse. Husk, at de opgivne mål kun er en retningslinie for de forskellige racer. Mål altid din hund for at finde den helt korrekte størrelse.

Back on track størrelsesguide til hunde

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan ikke kombineres med Club Olivers rabatten.