Hundesenge og hundekurve

Hos OLIVERS finder du din hundeseng eller hundekurv til din hund. Vi har dem i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Der er en hundeseng til både den store, den lille og den kræsne hund.

Kæmpe udvalg af hundesenge

Hundeseng og hundepuder udgør basisudstyret for hunde og OLIVERS har et bredt udvalg i god kvalitet til din hund. OLIVERS fører den super komfortable og moderne hundeseng BUSTER fra Kruuse i et slidstærk materiale, der er nemt at rengøre. BUSTER kan således både maskinevaskes og tørretumbles og fås i beige og sort. Du kan vælge mellem 4 størrelser - lige fra en størrelse small, der passer til små hunde som fx en Mops til en størrelse X-large, der passer til store hunde som fx en Golden Retriever.

OLIVERS har også senge med et moderigtig læderlook, der er nemme at rengøre. Hundesenge med læderlook findes i farven sort og i fire forskellige størrelse: small, medium, large og x-large. Hvis du er mere til hundekurve i plys med polyester-fleece fyld har OLIVERS to størrelser: small og medium. Puden kan vendes og betrækket kan tages af og vaskes.

En god hundekurv giver dig en gladere og mere afslappet hund

Det er vigtigt for din hund, at den har et sted, hvor den kan gå hen og slappe af. Ligesom det er vigtigt for mennesker at have et frirum, hvor de kan trække sig tilbage efter behov, har din hund også behov for et slags ”helle”. Med en hundekurv har din hund sig eget frirum, hvor den kan hvile sig, sove eller følge med i hvad der foregår omkring den, og du har et sted, du kan sende den hen, hvis den går i går i vejen eller mens familien spiser m.m.

Før du finder den optimale placering af hundekurven, er der nogle ting, du bør have med i dine overvejelser. For det første må stedet hverken være for koldt eller varmt. For det andet må du ikke placere den i direkte sollys. For det tredje skal du være opmærksom på ikke at stille hundekurven i træk, da træk kan gøre din hund forkølet og syg. Mange tænker ikke over det, men hvis hunden ofte ligger på det bare gulv, der er koldt, kan det være en medvirkende årsag til, at hunden får gigt på et senere tidspunkt i dens liv.

Din hund tilbringer en stor del af døgnet med at sove og det er derfor vigtigt at dens hundeseng er placeret optimalt og at den passer til din hunds størrelse, race og alder. Eksempelvis får nogle ældre hunde gigt og så er det endnu mere væsentligt, at din firbenende ven ligger godt med fx en god madras, selvopvarmende tæppe m.m. Det er også vigtigt, at hundesengen er komfortabel og blød, så din hund føler sig tryg og rent faktisk ønsker at bruge den.