Hundelegetøj af højeste kvalitet

Alle hundeejere bør investere i hundelegetøj, da det er naturligt for hunde at gnave og bide i alverdens ting og sager.

På samme måde, er det også naturligt for hunde at lege. Som de fleste ved, stammer hunde oprindeligt fra ulven. Hunde deler derfor flere fællestræk med ulven. Hunde bliver født ind i vores verden, der ligger helt utroligt langt fra hundens naturlige livsomstændigheder. Derfor skal du lære hunden at færdes i din ”menneske-verden”, hvor hunden ikke kan vide på forhånd, at den altså ikke må bide i dine yndlingssko. Hundelegetøj fås i en bred vifte af variationer, der hver især har et formål om at imødekomme hundens mange forskellige behov og instinkter.

 

Tilbud på hundelegetøj

Vi tilbyder store rabatter på hundelegetøj af højeste kvalitet. Som medlem af Club Olivers får ekstra gode priser, nemlig helt optil 60 % rabat og 25% på foder. Det betyder, at du kan få det bedste hundelegetøj på markedet – til den bedste pris. Læs om de forskellige typer hundelegetøj her – og find det bedste hundelegetøj til din hund.

Læs mere

Hundelegetøj der imødekommer hundens instinkter

Ude i naturen bestod ”legetøjet” blandt andet af ben og grene, men da dette ikke umiddelbart er tilgængeligt i dit hjem, søger hunden andre ting, der kan indfri det naturlige behov for at bide og gnave i ting. Det kan meget vel være, at din hunds valg falder på dine yndlingssko – og det er ikke så mærkeligt.

Hunden går på kompromis med dens instinkter, hvis dens naturlige behov ikke bliver indfriet. Konsekvensen heraf er en frustreret hund – og frustrerede hunde bliver ofte fejlagtigt betragtet som uopdragne hunde, da de er svære at leve sammen med.

Vi er meget stolte af vores store udvalg af kvalitetslegetøj til hunde her på webshoppen. Hundelegetøjet er nøje udvalgt på baggrund af vores mange års erfaring på området.

 

Vi har udvalgt det absolut bedste hundelegetøj, og vi har derfor:

  • Hundelejetøj til træning og jagt
  • Aktivitetshundelegetøj
  • Intelligenshundelegetøj
  • Bidelegetøj og tyggelegetøj
  • Hundelegetøj til vand
  • Hundelegetøj til sjov og hygge

 

Hvilket hundelegetøj skal du så vælge?

Her på siden finder du et omfattende sortiment af hundelegetøj, og vi forstår godt, hvis det er svært at vælge det helt rigtige for din hund.

Det er forskelligt, hvad vores hunde foretrækker, når det kommer til hundelegetøj. Det handler i høj grad om, hvilken hunderace vi har med at gøre, men selv hunde af samme race kan have vidt forskellige personlighedstræk og dermed også forskellige præferencer i forhold til hundelegetøj.

 

Til hundeejeren

Hvis du er kommende hundeejer, bør du sætte dig grundigt ind i, hvilken hund du har med at gøre. Er du allerede hundeejer, kender du din hunds personlighed og behov godt – og derfor har du også lettere ved at vide, hvilket legetøj, du bør vælge. Start med at læs grundigt op på din hunds karakteristika – og gå så i gang med at finde det rigtige hundelegetøj til netop din hund.

Læs eventuelt vores raceportrætter her.

 

Hundelegetøj betyder mere end du tror

Hundelegetøj kan faktisk gøre mere for dig som hundeejer, end du tror. Først og fremmest får du en gladere hund – og glade hunde er harmoniske hunde. Her uddyber vi alle de mange ting, som hundelegetøj kan gøre for dig og din hund.

 

Hundelegetøjs mange funktioner

Som vi tidligere var inde på har hunde forskellige behov og instinkter alt efter, hvilken hunderace (og hund) der er tale om. Derfor er hundelegetøj også udformet med en lang række forskellige formål og kvaliteter. Vi har samlet det absolut bedste hundelegetøj her på siden, så din hund med garanti kan få det optimale hundelegetøj. Hundelegetøj kommer i en masse forskellige variationer, og hundelegetøjet er udformet med forskellige funktioner.

 

En misforståelse

Det er en misforståelse, at det kun er hvalpe, som har brug for hundelegetøj. I virkeligheden har alle hunde godt af at have noget at lege- og beskæftige sig med. Det er aldrig for sent at investere i hundelegetøj, og mange vil se, at deres hund lever helt op, når de introduceres til legetøjet.

 

Stressede hunde er sjældent harmoniske hunde

De fleste hunde er alene hjemme det meste af dagen. Selvom hunde generelt sover mange af døgnets 24 timer, vil de fleste hunde kede sig i løbet af dagtimerne. Når hunde keder sig, bliver de stressede, frustrerede - og destruktive. Det er her, der kan opstå problemer. Mange hundeejere vil opleve store problemer, da de får en hund, der ikke er til at leve sammen med. Det er synd for hundeejeren – og det er mest af alt synd for hunden. En velstimuleret hund er en afbalanceret hund.

 

Hundelegetøj afhjælper kedsomhed

Pointen her er, at det rigtige hundelegetøj kan afhjælpe hundens kedsomhed og frustration. Som vi tidligere var inde på, har forskellige hunde også forskellige behov. Det rigtige hundelegetøj kan både afhjælpe psykiske frustrationer hos din hund, men det kan også være med til at afhjælpe fysiske skavanker – såsom tandskader.

 

Hundelegetøj til tænderne

Rigtig mange hunde lider af tandskader. Det skyldes dels huller i tænderne, tandsten, belægninger på tænder - men det skyldes i den grad også tandbetændelse. Man kan afhjælpe dette på flere måder. Der rigtige hundefoder kan være vejen frem, men derudover kan tyggeben og legetøj også sammen forebygge tandproblemer. Her kan du blandt andet købe vores legetøj fra mærket KONG, som særligt forebygger tandproblemer hos hunde. Hunde kan ikke selv fortælle, at de har ondt i tænderne. Derfor skal vi som hundeejere forsøge bedst muligt at forebygge tandskader og smerter i tænderne for vores hunde. Det kan vi blandt andet gøre med det rette bidelegetøj.

 

Bidelegetøj til hunde

Bidelegetøj til hunde masserer gummerne, imødekommer hundens naturlige instinkter – og afhjælper samtidig kedsomhed. Se de mange kendte brands her på siden.  

Der er forskel på, hvad små hvalpetænder kan og skal bide i – og hvad en seniorhund skal bide i. De to hundes tænder har ganske enkelt forskellige behov og begrænsninger. Hvalpetænder klør, og derfor kan du som hundeejer godt forberede dig på, at hvalpen vil finde ting at klø gummerne med – også dine sko. Din seniorhunds tænder kan modsat ikke holde til ligeså meget. Undgå unødvendige konflikter med din hvalp og opnå et bedre samarbejde med det rigtige bidelegetøj. 

 

Intelligenslegetøj til hunde

I en normal hverdag, vil mange hunde ikke bruge deres intelligens, og de bliver herved understimulerede. Som bekendt er understimulerede hunde også ulykkelige og uharmoniske hunde. Det er sundt for hunde at bruge deres intelligens – og det er her, intelligenslegetøjet kommer ind i billedet. Vi har et af de største udvalg af intelligenslegetøj til hunde, og alt intelligenslegetøjet er nøje udvalgt, så der kun står det legetøj af højeste kvalitet tilbage. Du vil blive overrasket over, hvor stor glæde din hund vil opnå ved at bruge vores intelligenslegetøj til hunde.

 

Hundelegetøj til jagt

Nogle hunde har et stærkere jagtinstinkt end andre. Det gælder dog for langt de fleste hunde, at dét at jagte noget er en stor fornøjelse. Her på siden finder du derfor også et udvalg af hundelegetøj, der ideelt til jagthunde – og alle de mange andre hunde, der bare elsker at jagte noget.

OBS: Vær opmærksom på at boldkast kan fremkalde stress hos hunde. Det kan tage mange dage, før hunden igen er i balance. Du bør iagttage din hunds adfærd nøje, når I eksempelvis leger boldkast. Bliver din hund meget stresset, bør du stoppe øjeblikkeligt. Vi tilbyder både bolde og andet hundelegetøj til apport her på siden.

 

Hundelegetøj til træning

Opdragelsen af din hund behøver ikke at være kedelig. Med det rigtige træningslegetøj kan du lære din hund sjove tricks. Vi har blandt andet såkaldte ”klikkere”, der er en anerkendt træningsmetode, hvor hunden ”belønnes” med et klik efterfuldt af en godbid eller ros.

 

Aktivitetslegetøj til hunde

Alle hunde skal have motion, men endnu vigtigere er det, at hunde bliver aktiveret og stimuleret. I forlængelse af intelligenslegetøj til hunde, kan vi anbefale aktivitetslegetøj.

Aktivitetslegetøj til hunde handler (som navnet antyder) om, at hunden aktiveres. Aktivering af din hund er vigtigt. Det er eksempelvis mindst ligeså vigtigt, at hunden får snuset under gåturen, som at hunden får motion. De fleste hunde har godt af aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøj handler først og fremmest om, at hunden bliver aktiveret – at den bliver beskæftiget.

 

Lad din hund arbejde for føden

Det er naturligt for hunde at skulle ”arbejde for føden”. Derfor tilbyder vi en lang række aktivitetslegetøj, hvor hunden skal løse forskellige aktivitetsopgaver for at få fat i godbidderne. Du vil blive overrasket over, hvor meget tid din hund kan være beskæftiget med denne type legetøj. Resultatet er en stimuleret hund, der herefter vil være i stand til at kunne slappe helt af. Se også vores helt særlige foderskåle fra brandet Buster. Vi kan stærkt anbefale disse hundeskåle hver gang, du giver din hund mad.

Aktivitetslegetøj dækker derfor over en lang række forskelligt hundelegetøj, som du kan se her på siden.

 

Pluslegetøj til hunde

Hundelegetøj kan både bruges til leg, til aktivering og til træning. Dertil kommer hundelegetøj, der er til for hyggens skyld. Rigtig mange hunde sætter stor pris på hundelegetøj af plus. Denne form for hundelegetøj bruges til ren og skær hygge og sjov. Mange går udenom denne form for hundelegetøj på grund af den opfattelse, at det er skrøbeligt og derfor må skiftes ud hele tiden. Sådan forholder det sig heldigvis ikke i virkeligheden. Vi har nemlig fundet det bedste pluslegetøj med fortræffelig slidstyrke. .

 

Slidstærkt hundelegetøj

Det er en dårlig undskyldning, at man undgår hundelegetøj blot fordi, at det hurtigt går i stykker. Der findes en lang række hundelegetøjs-brands – herunder ”KONG” hundelegetøj, som er specialiseret i slidstærkt hundelegetøj. Se vores store udvalg af slidstærkt hundelejetøj.

 

Hundelegetøj til vand

Til alle de hunde, der elsker at bade, tilbyder vi hundelegetøj, der kan tåle vand og som tilmed flyder ovenvande. Det anerkendte brand Chuckit er specialiseret i hundelegetøj til vand. Vi har udvalgt de bedste produkter, så du har mulighed for at bruge masser af legetid med din hund i vandet. Se det store udvalg af vandlegetøj til hunde her på siden. OBS: Rigtig meget af vores hundelegetøj er vaskbart.

 

Har du spørgsmål til vores hundelegetøj?

Vi har mange års erfaring med hundelegtøj, og det er denne erfaring der har gjort det muligt for os at samle det absolut bedste hundelegetøj til glæde og gavn for dig og din hund. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS