SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundesnor & liner

Den rette hundesnor kan gøre underværker for gåturen. Se vores udvalg af hundesnore og liner her. Vores snore og liner fås i et udvalg længder, typer, farver og materialer. Med den rette hundesnor bliver gåturen både nemmere og mere behagelig for både hund og ejer. En god hundesnor passer til hundens motionsbehov og personlighed, hos Olivers går vi op i at give din hund den allerbedste gåtur.

Uanset om du har en hund, der trækker meget, om du har brug for en mere specialiseret dressurline til træning af din hund, eller om du har brug for en mere langsigtet løsning med en justerbar line, så har vi en hundesnor, der passer til jeres gåture. Vores hundesnore og liner er også udvalgt med blik for stil og farvepræference. Vi har hundesnore i både læder og nylon, og så har vi snore med håndtag og bremsefunktion. Vi har også populære klatre-inspirerede snore.

Snorene fås i flere varianter. Du kan få den klatreinspirede snor i en variant, der fungerer som halsbånd og snor i et. Denne funktion gør snoren nem at have med på farten. Den klatreinspirede snor fås også i en selvlysende variant, så snoren kan ses i mørke. Denne funktion er særlig praktisk til aftenturen. Ligegyldigt motions- eller træningsbehov, så har vi den rette hundesnor og line til lige netop din hund.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS