CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Hundeseler af højeste kvalitet

En hundesele skal kunne meget mere, end du umiddelbart tænker over. Du bør faktisk gøre dig en masse overvejelser, inden du vælger selen til din hund. Her uddyber vi alle disse mange overvejelser, du skal gøre dig, når du skal finde den bedst mulige hundesele, der passer til netop din hunds kropsbygning og adfærd under gåturen.

 

Vi har løbende tilbud på hundeseler. Husk også at du får ekstra gode priser, hvis du er medlem af ClubOlivers - nemlig helt op til 50% rabat og 30% på hundefoder!

Læs mere

Hundeseler kan belaste din hunds ryg og nakke

Hundeselen skal først og fremmest sidde korrekt på din hund, så den ikke belaster ryg og nakke unødigt. Vi ser desværre alt for ofte, at hundeejere vælger hundeseler, der påfører deres hund store smerter. Endnu værre er det, når vi ofte oplever, at forkerte hundeseler faktisk påfører hunde skader – skader der varer hele hundens liv. Det vil du selvfølgelig rigtig gerne undgå. Læs videre her og vælg den rigtige hundesele.

 

Kropsbygningens betydning for valg af sele til din hund

Din hunds kropsbygning har stor betydning for, hvilken hundesele du bør vælge. Du skal i øvrigt være særligt opmærksom, hvis din hund trækker meget under gåturen. Her belaster hundeselen nemlig din hunds ryg og/eller nakke endnu mere.

Der er eksempelvis stor forskel på, om du er en heldig ejer af en Whippet, som trækker under gåturen – eller om du ejer en Berner Sennen, der modsat slentrer roligt afsted uden at trække i snoren under jeres gåtur. Det er ikke så mærkeligt, at disse to hunde skal have helt forskellige hundeseler.

 

Hundeselen skal være behagelig for din hund

Udover at hundeselen selvfølgelig ikke skal skade din hunds ryg og/eller nakke, er der andre overvejelser, der også er vigtige at gøre dig, når du skal vælge den optimale sele til din hund.

Hundeselen skal nemlig også være behagelig for din hund at bære. Det vil sige, at hundeselen – udover at skulle passe til din hunds kropsbygning – også skal være lavet af et materiale, der føles rart for din hund.

Nogle gange kan en hundeseles materiale og pasform betyde, at hundeselen gnaver sig ned i pelsen og huden. Pelsen slides derfor af og giver bare ”pletter” på hunden. Endnu værre er det, at hunden oplever smerter, når hundeselen gnaver ned i huden.

En hundesele behøver ikke nødvendigvis at være lavet af læder, men det er vigtigt, at materialet og remmene ikke giver din hund smerter. Her er det igen nødvendigt at se på, hvilken hund der er tale om. Nogle hunde har eksempelvis meget pels – hvor andre kun har meget lidt pels. Pelsen beskytter hundens hud, men en lang pels betyder også, at visse materialer kan slide pelsen af.

 

Hvilken størrelse hundesele skal du vælge?

Du skal selvsagt også overveje, hvilken størrelse på hundeselen der er den rigtige for din hund. Der sker ofte store misforståelser på dette område. Hundeselen skal helst sidde tæt (selvfølgelig uden at stramme). En god tommelfingerregel er, at du uden besvære skal kunne føre to fingre ind under selen. Når hunden har selen på, skal den fremstå kropsnær uden ”luft”.

 

Du kender det helt sikkert selv

Du kender det selv, når du skal vælge sko. Sko, der er en anelse for store, gnaver – og sko, der er for små, gnaver også. Dine sko skal sidde til uden at stramme. Det samme gælder for din hunds nye hundesele.

 

Praktiske hundeseler

Din nye hundesele skal være praktisk. Når dét så er sagt, er det jo individuelt, hvad der er praktisk for os hver især. Vi kan dog alle blive enige om, at det ikke er praktisk, hvis hundeselen tager evigheder at tage på og af din hund. Når hunden først er blevet klar over, at I skal ud og gå en tur, vil den højest sandsynligt blive ivrig, glad og opstemt. Det er i sådanne situationer særdeles praktisk, hvis hundeselen er let at give hunden på.

 

Hundeselen ska være let at justere

Din hund vil over tid ændre sig. Det kan eksempelvis være, at din hund i en periode har taget lidt på. Det kan også være, at din unghund bare er vokset sig lidt større. Uanset hvad er det vigtigt, at du kan justere hundeselen, så den passer perfekt til din hund – hele tiden. 

 

Slidstærke hundeseler

Din hunds nye hundesele skal også være slidstærk. Hvis du ikke gider at skifte din hunds sele ud hele tiden, skal du vælge en hundesele, der er slidstærk i materialet. Her i webshoppen tilbyder vi hundeseler i en masse forskellige materialer.

Hvis din hund eksempelvis bader i havet hele sommeren, bør du nok overveje ekstra meget slidstyrken af din nye hundesele. Vi har en masse slidstærke hundeseler her på shoppen, og vi rådgiver dig gerne i, hvilke hundeseler der har den største slidstyrke.

 

Hundeseler med reflekser

Flere af vores hundeseler har indbygget reflekser. Det vil mange sætte stor pris på, når hunden luftes i de mørke måneder i Danmark. Hvis din hund skulle finde på at løbe væk, er det også en fordel, at hundens seler har reflekser. På den måde lyser selen op, så biler har mulighed for at spotte din hund i mørket.

 

Kan hundeselen vaskes?

Når du nu skal til at vælge en ny hundesele til din hund, skal du også overveje, hvorvidt hundeselen er vaskbar eller ej. Gå du lange gåture i skoven hele året, kender du sikkert alt til, at hundeselen (og din hund for den sags skyld) slet ikke er til at genkende efter gåturen.

Mudder, vand og andet snavs har sat sit præg på hundeselen, og det er i sådanne situationer vigtigt, at selen kan vaskes. Mange af vores hundeseler er vaskbare, så du undgår problematiske situationer som denne.

 

Smarte hundeseler

Udover alle de praktiske ting, som vi nu har været inde på, kommer det sekundære – at din nye hundesele er pæn. Rigtig mange af os vælger fejlagtigt hundeseler på baggrund af det visuelle udtryk alene. Det er selvfølgelig helt og aldeles forkert.

Men: En hundesele kan faktisk godt være af høj kvalitet – og ganske pæn samtidig. Vi har en masse forskellige hundeseler her på siden, der hver især har forskellige visuelle udtryk. Gå på opdagelse her i vores webshop, og find en hundesele der passer perfekt til din hunds personlighed.

 

Alt dette bør du således overveje inden valg af hundesele

Som vi efterhånden har gjort klart, er der mange ting, der har en betydning, når du skal vælge den helt rigtige nye hundesele til din hund. Det er ikke bare lige sådan at vælge. Din hunds kropsbygning, adfærd på gåturen, pels mv. har en betydning, når du skal vælge den rigtige sele.

 

Specialister på området

Vi er specialister, når det kommer til at vejlede vores kunder i at vælge den helt rigtige hundesele til deres hund – og vi kan også hjælpe dig.

Gå på opdagelse her i vores webshop, hvor vi har særligt udvalgt de bedste hundeseler på markedet. Hundeselerne passer hvert især til en lang række forskellige hunde. Vi har opsat videoer her på siden for flere af vores hundeseler, så du kan få endnu mere information om de forskellige seler.

 

Har du spørgsmål?

Når du skal vælge en ny hundesele til din hund, kan det anbefales, at du søger rådgivning hos nogle kompetente specialister på området. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige hundesele for din hund.

Kontakt os i dag for at høre endnu mere om, hvilken hundesele du bør vælge til din hund. Så hjælper vi dig med vores store ekspertise og mange års erfaring på området.

 

 

Held og lykke med at finde din nye hundesele!

Held og lykke med at finde den nye (og helt rigtige) hundesele til din hund. Vi er sikre på, at du kan finde den her i vores webshop. Hvis du har spørgsmål, kan du enten ringe eller skrive til os.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS