SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundehalsbånd

Er du på jagt efter et hundehalsbånd til din hund? Så er du landet det helt rigtige sted. Her har vi nemlig udvalgt de bedste hundehalsbånd fra de førende producenter, så der helt sikkert er et halsbånd, der falder i din (og din hunds) smag. Et hundehalsbånd er ikke ”bare” et halsbånd. Der findes mange forskellige af slagsen. Der findes halsbånd, som kan holde andre på afstand, halsbånd til oplysning i mørke, halsbånd til forebyggelse af stress, halsbånd til løb – ja et hundehalsbånd kan have mange funktioner! Vi har nøje udvalgt alle produkter på siden. Gå på opdagelse i vores sortiment af hundehalsbånd nedenfor – eller scroll længere ned og bliv klogere på de forskellige halsbånds funktioner og fordele.

 

Tilbud på hundehalsbånd – Spar op til 30% ift. vejledende udsalgspris!

Du kan spare mange penge ved at købe dit nye hundehalsbånd hos os. Udover at vi løbende fører gode tilbud på alle halsbåndene, har du også mulighed for at købe hundehalsbånd til ekstra gode priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS. Hvis du er medlem, kan du faktisk spare mere end 30% i forhold til vejledende udsalgspris! Derudover er du sikret løbende rådgivning og hurtig levering af halsbåndene ved at købe dem hos os. 

Vælg det rigtige hundehalsbånd

Når vi udvælger produkter til vores sortiment, går vi op i den mindste detalje. Alle vores produkter er nøje udvalgt på baggrund af vores erfaring og vores store kærlighed til hunde. Dette er uanset, om der er tale om hundelegetøj, hundebure – eller hundehalsbånd! Hvis vi selv skal sige det, er vi faktisk lidt af nogle nørdet på området.

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi opdaterer løbende vores udvalg.

 

Der er flere ting, som skal gå op i en højere enhed, når du skal vælge det rigtige hundehalsbånd. Valg af halsbånd afhænger blandt andet af hundens adfærd under gåturen. Trækker din hund meget, skal du måske klikke over på vores side om hundeseler.

 

Et halsbånd er mere end bare et halsbånd. Vi vil derfor gennemgå alt det, du skal overveje, når du skal vælge det ideelle hundehalsbånd.  

 

Hundehalsbånd til hunde der trækker

Som vi tidligere var inde på, kan det meget vel være, at du skal vælge en sele, hvis din hund trækker meget under gåturen. Er du på jagt efter et hundehalsbånd, anbefaler vi, at du vælger et blødt halsbånd, der ikke gnaver sig ind i huden på din hund. Der findes mange muligheder. Gå efter vores hundehalsbånd i læder. Disse halsbånd gnaver ikke i huden på samme måde, som hvis du vælger et halsbånd af nylon.

 

Hunden der slider på halsbåndet

Der er forskel på, hvor meget hunde slider på deres halsbånd. Hunde der bader meget i havvand eller som generelt boltrer sig frit over stok og sten i skoven, slider selvsagt mere på hundehalsbåndet end hunde, der går pænt i snor rundt om blokken nogle gange om dagen. Hvis din hund slider meget på halsbåndet, anbefaler vi, at du investerer i et halsbånd, der kan klare det hårde slid.

 

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilke halsbånd der er mest slidstærke.

 

Hundehalsbånd til advarsel – Hold afstand

Hundeejere med hunde, som er har det svært med fremmede hunde (eller mennesker), oplever det meget anstrengende at gå ture. Dette gælder specielt steder, hvor andre hunde løber løs. Hundeejeren bliver nervøs inden gåturen, og det kan være svært at fortælle andre hundeejere, der i god tro kommer over for at hilse, at de helst skal holde sig væk. Resultatet er, at der opstår store konflikter, hvor hunde og ejere kan komme til skade. Konsekvensen heraf bliver ofte, at hundeejeren begynder at undgå gåturene. Dette er synd for hunden, der derfor bliver understimuleret, og som kommer til at mangle motion. Alt i alt kan det ende med at blive en ond cirkel, hvor både hund og hundeejer mistrives.

Det vil vi gerne undgå. Derfor tilbyder vi hundehalsbånd, der er specielt udviklet til at komme dette i forkøbet. Se dette ”Caution halsbånd”, som giver et signal til alle i nærheden, at der skal holdes afstand. Hvis din hund ”kun” har det svært med andre hunde, kan du købe dette halsbånd ”No dogs”.

 

Vi anbefaler, at du kontakter en dygtig hundetræner med speciale i hunde, der lider af denne type problemer. Adfærden kan ofte afhjælpes.

 

Hundehalsbånd til spinkle hunde

Spinkle hunde skal have bredere halsbånd, så træk ikke går ud over nakken. Når vi taler om spinkle hunde, kan det f.eks. være hunde af racen Whippet. Udover et bredt halsbånd gør du klogt i at vælge et halsbånd, som er blødt i materialet. Vi kan anbefale dette ”Hunter hunting halsbånd”. Det bedste er, at du vælger en sele fremfor et halsbånd til din hund.

 

Hundehalsbånd til mørket

Særligt i vintermånederne kan der være behov for at kunne se hunden i mørket. Specielt sorte hunde kan hurtigt blive så godt som usynlige på bare kort afstand. Det kan være generende for ejeren, hvis hunden går løs, at hunden er ude af syne. Endnu værre er det, at hunde kan komme ud for uheld, hvis biler eller cyklister ikke kan se dem i mørket. Heldigvis er der også hundehalsbånd, som tager højde for dette. Vi anbefaler dette LED halsbånd til hunde. Det tåler vand, og er synligt i en afstand på hele 500 meter. Du kan eventuelt supplere halsbåndet med dit ”normale” halsbånd. Alternativt, kan du investere i en led sikkerhedslygte, som du kan sætte på halsbåndet. Sidst men ikke mindst kan du, som supplement til dit halsbånd, købe en refleksvest til din hund, som oplyses af billygter.

 

Hundehalsbånd til hunde med angst

Hundehalsbånd er ikke kun til gåturen. Vi forhandler også halsbånd, som er beregnet til nervøse hunde. Sådanne hundehalsbånd er geniale, hvis din hund lider af nervøsitet eller angst. Det kan blandt andet være angst for fyrværkeri eller at være alene hjemme. Prøv eksempelvis dette ”ADAPTIL CALM ON-THE-GO”-hundehalsbånd. Hundehalsbåndet fås i forskellige størrelser. Det er en effektiv løsning, som ikke er bedøvende. Mærket forhandler også andre produkter, som du med fordel kan bruge som supplement til hundehalsbåndet. Alle produkter virker både til voksne hunde og hvalpe.

 

Vi anbefaler, at du kontakter en fagperson med speciale i denne type problemer, da det ofte kan afhjælpes. Kontakt os hvis du har spørgsmål.

 

Hundehalsbånd til modehunde (og ejere)

Funktionaliteten skal først og fremmest være i orden. Når dét så er sagt, gør det heller ikke noget, hvis halsbåndet er pænt at se på. Det tager vi i hvert fald højde for, når vi udvælger vores produkter. Se eksempelvis dette halsbånd fra Hunter. Hundehalsbåndet er det bedste eksempel på, at kvalitet og design sagtens kan gå hånd-i-hånd. Halsbåndet er nemlig utroligt smukt. Det er udformet i canadisk elglæder, og det føles derudover silkeblødt.

 

Bemærk at de fleste af vores hundehalsbånd også har en tilhørende line, der matcher i designet.

 

Hundehalsbånd til den aktive hund og ejer

Hunde har godt af motion, og vi går derfor stærkt ind for at imødekomme de hundeejere, der gerne vil have hunden med på løbeturen. Det skal ikke være besværligt – men det kan det hurtigt blive! Det er nemlig ikke særlig bekvemt at løbe med snoren i hånden. Prøv dette Ruffwear Train Runner løbebælte, der gør det muligt at løbe med din hund i snor – uden at skulle holde i linen. Mærket byder også på andre geniale løsninger til den aktive hund og ejer.

 

Hundehalsbånd til identifikation

Det sker tit, at hunde altid bærer halsbånd – også når de er hjemme. Bor du et sted, der ikke er hegnet ind, giver det god mening, at lade din hund beholde hundehalsbåndet på. Det kan også være en god idé, hvis din hund strejfer – og hopper over hegnet. Vælg et blødt hundehalsbånd, der ikke sidder for stramt. Husk at indsætte et hundetegn i hundehalsbåndet. Så kan hundehalsbåndet fungere som identifikation, hvis din hund løber væk.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til, hvad der skal stå på dette.

 

Søg rådgivning om hundehalsbånd hos os

Er du på jagt efter den perfekte nye hundehalsbånd til din hund? Måske har du andre spørgsmål generelt til hundeudstyr eller hundeadfærd? Uanset hvad vil vi rigtig gerne klæde alle vores kunder så godt på som muligt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.