SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundeudstyr

Hos OLIVERS finder du et stort udvalg af hundelegetøj og hundeudstyr i god kvalitet. Vores sortiment kommer i mange forskellige former, farver og materialer til store såvel som små hunde. 

Hundeudstyr holder din hund sund og rask

Din hund elsker at lege – både med andre hunde, dig og sig selv. Legetøj er derfor et must, når du har hund, så den ikke selv finder på sjove alternativer såsom at bide i dine sko etc. Det er vigtigt, at din hund altid kan finde noget at lege med, så den ikke bliver ”for kreativ”.

Læs mere

Stort sortiment af hundeudstyr

Der er alt fra HYPER HYPER FLING BOLDKASTER til at kaste tennisbolden langt, solide gummibolde med tyk hale så de hopper og ruller uregelmæssigt, bløde frisbee af mærket ROGZ YOTS FRISBEE i bidevenligt materiale, solidt aktiveringsreb med knuder som din hund kan tygge og trække i til sjove pivedyr i latex. Der er også bløde tøjdyr til hunden, der elsker at bære det varsomt i munden. Det meste legetøj fra OLIVER’s er lavet i materiale, der kan tåle at blive vasket.

Styrk hundens psyke med hundeudstyr

Aktiviteter, der stimulerer hunden mentalt, kan udføres både inden- og udenfor. Hvis vejret er dårligt kan du med fordel tage gåturens mentale øvelser med ind i stuen, hvor hunden ikke bliver forstyrret af fx forbipasserende hunde. Din hund bliver hurtigere træt ved mental aktivering, så læg ikke for hårdt ud. Start gerne med få minutter ad gangen og øg gradvis. OLIVER’S har meget forskelligt hundeudstyr, som vil stimulere din hund mentalt bl.a. KONG ORIGINAL, som er et robust legetøj i naturgummi, som hopper uforudsigelig i apporteringslege og kan fyldes med godbidder. Det er vigtigt, at du som hundeejer tager ansvar for din hunds udstyr og tjekker, at det fx ikke sprækker, mangler et stykke eller er itu på anden vis. Sørg også for jævnligt at rengøre din hunds legetøj ikke mindst, hvis du har puttet godbidder m.m. i det. Endeligt er det en god ide at købe hundelegetøj i den rigtige størrelse, for hvis det er for småt, kan det blive slugt og i værste fald medføre kvælning og skader på mave og tarme. 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS