Aktiveringslegetøj til hunde og tilbehør til godbidder

Med noget intelligent aktiveringslegetøj til din hund, giver du godbidder og hundesnacks på den bedst tænkelige måde. Hunde får både lækre godbidder og får samtidigt stimuleret hjernen. Hos OLIVERS har vi praktiske og holdbare godbidstasker, som du kan opbevare din hunds godbidder i, når i er ude for at træne, lege eller bare for at gå en tur.

Vi har også et stort udvalg aktivitetslegetøj til at putte din hunds godbidder eller tørfoder i. Med disse legetøj fra det kendte kvalitetsbrand Nina Ottosson aktiverer du din hund både fysisk og mentalt. At tilbyde din hund tilstrækkeligt med fysiske og mentale udfordringer er en god begyndelse til at forebygge adfærdsvanskeligheder.
Nina Ottossons aktivitetslegetøj til hunde fås i mange forskellige sværhedsgrader og det er derfor en god idé at starte med sværhedsgrad 1. Når din hund får nemmere ved at løse "opgaven" kan du købe aktivitetslegetøj i en højere sværhedsgrad. 

 

 

Aktiveringslegetøj til hundens godbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig. 
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk


Stimulerer din hund mentalt

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer. Med det smarte aktiveringslegetøj putter du godbider ned i, hvorefter hunden skal bruge tid på at finde ud af, hvordan den får dem ud. Alle hunde har godt af at blive stimuleret mentalt lige så vel som fysisk, og dette findes der heldigvis rigtigt mange måder at gøre på. 

Aktivitetslegetøj til hunde der er bange for at være alene hjemme

Hvis din hund ikke er så glad for at være alene hjemme eller bliver urolig når du forlader den, er et aktivitetslegetøj med godbidder i, en glimrende distraheringsmanøvre. Fyld legetøjet med nogle lækre godbidder som du ved din hund rigtig godt kan lide og lad så hunden være optaget af at få godbidderne ud. Den vil med garanti nærmest ikke engang opdage at du går. Det kan også være særligt godt at give til hunde som bliver nervøse eller angste når de er alene hjemme. Med aktivitetslegetøj til hunde kan de holde sig beskæftiget længe.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS