GRAIN FREE DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER OG GODBIDDER

Aktiveringslegetøj til hunde og tilbehør til godbidder

Se vores udvalg af tilbehør til din hunds godbidder og hundesnacks. Hos OLIVERS har vi praktiske og holdbare godbidstasker, som du kan opbevare din hunds godbidder i, når i er ude for at træne, lege eller bare for at gå en tur.

Vi har også et stort udvalg aktivitetslegetøj til at putte din hunds godbidder eller tørfoder i. Med disse aktivitetslegetøj fra det kendte kvalitetsbrand Nina Ottosson aktiverer du din hund både fysisk og mentalt. At tilbyde din hund tilstrækkeligt med fysiske og mentale udfordringer er en god begyndelse til at forebygge adfærdsvanskeligheder.
Nina Ottossons aktivitetslegetøj fås i mange forskellige sværhedsgrader og det er derfor en god idé at starte med sværhedsgrad 1. Når din hund får nemmere ved at løse "opgaven" kan du købe aktivitetslegetøj i en højere sværhedsgrad. 

 

 

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig. 
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk


Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS